logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Prodajni kurs banke Intesa: 119.8753
  • Srednji kurs NBS: 117.5248

Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park

Kategorija:

Plaža: Na plaži

Centar: 3km od Skale

Usluga: All Inclusive


Upit / Rezervacija


Lokacija:

hotel Sunny Days Resorts, Spa & Aqua Park (ex. El Palacio i Palma De Mirette) se nalazi u severnom delu Hurgade, kraj tirkizno plave vode Crvenog mora, koja okružuje hotel sa istoka i juga lagunom koja zalazi unutar hotelskog kompleksa. Pored lagune, hotel ima i jednu manju plažu gde je voda plitka zbor izražene plime i oseke i preporučuje se nošenje patika za vodu. U blizini je koralnog grebena pa je hotel idealan za ronjenje. Udaljen je 3 km od Sakale i 10 km od aerodroma.

Sadržaj hotela: 
Gostima je na raspolaganju glavni restoran, 2 a la carte restorana (italijanski i restoran sa morskim specijalitetima), pizzeria-snack bar i još nekoliko barova (lobby bar, pored bazena i na plaži), diskoteka, internet centar, suvenirnice, prodavnica zlata, menjačnica, frizerski salon, servis za pranje i peglanje veša i ambulanta. 

U sastavu hotela su spoljašnji bazen i bazen za decu, odbojka na pesku, mali fudbal, stoni tenis , pikado, bilijar, ronilački centar, sportovi na vodi, vaterpolo, tereni za squash i tenis (u susednom hotelu). U sastavu spa centra su sauna, prostorije za masažu, fitnes, đakuzi, tursko kupatilo i teretana. Za najmlađe: dečiji bazen, igralište i mini klub. Organizovana je dnevna i večernja animacija kako odraslih gostiju tako i dece.

 Ishrana:
 
All Inclusive (samoposluživanje - švedski sto: doručak, ručak, večera, piće - po hotelskim pravilima)

 

 Više o mestu: Hurgada


Vaše leto sa Turističkom agencijom Supernova može da počne!

Sadržaj sobe:

825 soba, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, mini bar, klima uređaj i sef.


Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.