logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5629

Sindbad Club

Sindbad Club

Kategorija:

Plaža: oko 500 m

Centar: U centru

Usluga: All Inclusive


Upit / Rezervacija


http://www.sindbadclub.com/

Lokacija: Sindbad Aqua Hotel & Spa - Memša

Hotel je jedan od tri hotela koji pripadaju lancu Sindbad Club hotela i nalazi se na šetalištu, u centru novog dela Hurgade - Memši.Plaža je peščana sa postepenim ulaskom u vodu i duga oko 350m. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.Udaljen je 5 km od aerodroma i koristi plažu susednog hotela Sindbad Beach Resort. Bilo da želite odmor da provedete u miru i privatnosti ili druženju i upoznavanju novih ljudi, Sindbad Aqua Hotel upotpunjavava sve zahteve

Sadržaj hotela: 
Gostima je na raspolaganju spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu, Aqua park sa toboganima, mini klub, dečije igralište, teren za tenis i fudbal i fitnes centar. Spa centar ima tursko kupatilo, marokanski I egipatski hamam kao I razne vrste tretmana za opuštanje. U sklopu spa centra je i fitnes centar.

Pored glavnog restorana, hotel ima i tri a la carte restorana u kojima se služe specijaliteti italijanske, azijske i libanske kuhinje, nekoliko barova oko bazena i na plaži, lobby bar,sef na recepciji, servis za pranje i sušenje veša i internet centar.

 Ishrana:

 All Inclusive (samoposluživanje - švedski sto: doručak, ručak, večera, piće - po hotelskim pravilima)

Više o mestu: Hurgada


Vaše leto sa Turističkom agencijom Supernova može da počne!

Sadržaj sobe:

Ukupno 610 soba, svaka ima: kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, klima uređaj, frižider .

 


 


 Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.