logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5812

Hotel Sotelia

Cena od: 85.00 EUR

Kategorija:

Centar: blizu centra

Usluga: Polupansion


Upit / Rezervacija


Lokacija:

Hotel Sotelia se nalazi u termama Olimia, nedaleko od mestašca Olimje, koje je 2009. dobilo zlatnu medalju na evropskom takmičenju za najlepše mesto. Ovako neobičan hotel nećete naći u bližoj i daljoj okolini. Sam položaj hotela, talasasta struktura, zeleni krovovi i velike svetle površine stvaraju osećaj povezanosti sa okolnom prirodom.  Ovaj novi hotel je počeo sa radom 2006. godine i raspolaže sa 135 soba i 10 apartmana. Sobe su renovirane u maju 2016.

Hotelska ponuda: 
pansionski restoran, a la carte restoran, bar, vinoteka, kongresni centar, prodavnicu, dečiji mini klub, frizerski salon, garažu. U sastavu hotela je wellness centar Armonia, a hotel je podzemnim hodnikom povezan sa wellness centrima Termalija i Orhidelija.

Ishrana:
polupansion, doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

 

Sobe: 
standardne sobe: klima uređaj, SAT TV, telefon, radio, mini bar, sef, internet, bademantil, kupatlo, balkon. Sobe u hotelu Sotelia su renovirane u maju 2016. godine.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.