logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5812

Hotel Ramada Resort

Kategorija:

Skijalište: na stazi

Centar: 100m

Usluga: polupansion


Upit / Rezervacija
Na svega 100 m od centra Kranjske Gore, u samom dnu skijališta, gde je početna tačka za sve staze na Kranjskoj Gori, nalazi se komforni hotel Ramada Resort (ex hotel Larix). Uređene sobe sa pogledom na čudesan alpski svet pružiće vam udoban i živopisan odmor.


Kupanje u zastakljenom akva-parku u sred skijališta naročito zokom zime predstavlja nezaboravno iskustvo. Tu treba dodati i odličnu ponudu velnes usluga.

Hotel je od centra Kranjske Gore udaljen svega sto metara.

Velnes "Larih" je hotelski bazenski kompleks sa 400 m2 vodenih površina. U zatvorenom bazenu u voda je zagrejana na 30 stepeni, dok u whirlpool-u ima 36 stepeni. U svetu sauna isprobajte finsku, infra i tursku saunu.

Dolaskom zimske sezone iza hotela Ramada Resort, na samom skijalištu, aktivira se čuvena snežna plaža. Ona je tokom nekoliko zimskih meseci društveni centar Kranjske Gore. Upravo se tu uz skijalište stvara vreva, razmenjuju se veseli osmesi i sklapaju nova prijateljstva. Čeka vas i bogatstvo kulinarskih doživljaja.


Vaše zimovanje sa Turističkom agencijom Supernova može da počne!Hotel Ramada Resort 4* ima 118 kompletno su opremljenih soba za opušten odmor: bežični pristup internetu, TWC, kablovska televizija i radio, mini bar i direktna telefonska linija. Ležaji u hotelskim sobama mogu da budu i odvojeni.

Standardne sobe
imaju kablovsku TV, radio, Wi-Fi internet, mini bar, telefon, kupatilo sa tušem. Većina soba ima balkon. Francuski ležaj + sofa na razvlačenje širine 140 cm.


Superior sobe - sa pogledom na ski stazu,
imaju kablovsku TV, radio, Wi-Fi internet, mini bar, telefon, kupatilo sa tušem. Većina soba ima balkon.
Francuski ležaj + sofa na razvlačenje širine 140 cm.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.