logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.59

Apartmani Vitranc

Kategorija:

Skijalište: 100m

Centar: u centru

Usluga: najam


Upit / Rezervacija
Udobnost i jedinstven pogled u centru Kranjske Gore. Započnite dan uz pogled na odlično pripremljene skijaške staze. Skijalište je od apartmanâ Vitranc udaljeno samo 50 metara.

Doživite pravo planinsko leto u podnožju Vitranca. Uživajte u aktivnom odmoru. Kranjska Gora će vas napuniti energijom, adrenalinom i zadovoljstvom.

Svaki apartman ima svoju kuhinju. Pošto je prodavnica sa namirnicama u blizini, priprema hrane je jednostavna. Ko ne želi da kuva, može se dogovoriti pansionska ponuda.

Apartmani nude velnes usluge u okviru zajedničke ponude lanca Hit Alpinea Kranjska Gora. Zbog blizine svih objekata, iz jednog u drugi objekat prelazi se brzo i jednostavno. Velnes centri se nalaze u hotelima Ramada Resort i Kompas nalaze se u neposrednoj blizini apartmana.


Lokacija: Apartmani Vitranc

Više o mestu: Kranjska Gora


Vaše zimovanje sa Turističkom agencijom Supernova može da počne!
Sadržaj apartmana:


Apartmani sa tri zvezdice imaju kuhinju, trpezariju, dnevnu sobu, kupatilo, balkon i spavaću sobu sa dva ili tri kreveta. Mogu se dodati još dva ležaja.

Apartmani imaju bežični pristup internetu, kablovsku televiziju, frižider, mikrotalasnu rernu i telefon.Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.