logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5702

Hotel Savica - Bled

Kategorija:

Centar: U centru Bleda

Usluga: Polupansion


Upit / Rezervacija
Hotel Savica 3* u centru Bleda poznat je po tome što pruža kvalitetan smještaj u povezanim porodičnim sobama opremljenim i za boravak sa malom decom. Za decu je obezbeđen bogat program animacije.

Hotel pripada lancu hotela i odmarališta Sava, nalazi se na svega 250 metara od Bledskog jezera. Gostima nudi besplatan ulazak na bazene i termalne bazene u obližnjem velnes centru Živa, kao i popust na korišcenje sauna. Na raspolaganju je besplatan internet.

Staze za pešacenje i planinarenje u Gorenjskoj oblasti i okolini Bledskog jezera nalaze se u krugu od 5 km. U okviru objekta možete koristiti besplatan javni parking.

Lokacija: preko puta hotela Rikli, u centru mesta Bled.

Hotelska ponuda: sala za doručak, večere su u hotelu Golf, aperitiv bar, dečija igraonica, animacija za decu. Gostima hotela su na raspolaganju i bazeni Wellness centra „Živa“ u hotelu Golf. Hotel ima 90 soba i 14 apartmana s malom kuhinjom.


Hotel raspolaže sa 90 hotelskih soba i 14 apartmana s kuhinjskom nišom. Sobe su klimatizovane sadrže kablovska TV, telefon, internet, sef i mini-bar, a svaka ima sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem. Većina soba ima balkon.

Dvokrevetna soba
Udobna dvokrevetna soba sa balkonom, sa pogledom na park. U sobi površine 18–20 m2 se nalaze dva ležaja širine 90 cm ili jedan ležaj širine 180 cm, pisaći sto, televizor, besplatni Wi-Fi pristup kao i kupatilo sa tušem i WC.

Porodična soba
Udobna porodična soba sa pogledom na park, površine od 34 do 46 m2. Sastoji se od dva prostora:  u jednom je ležaj širine 160 – 180 cm, a u drugom su dva ležaja širine 80 – 90 cm  i kupatiloa sa tušem ili kadom kao i WC. Porodična soba opremljena je mini barom, televizorom sa satelitskim programima, telefonom i mogućnošću besplatnog pristupa Wi-Fi internetu.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.