logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5844

Hotel Krvavec

Hotel Krvavec

Kategorija:

Skijalište: na skijalištu

Usluga: Polupansion


Upit / RezervacijaLokacija: Hotel Krvavec

Hotel KRVAVEC je jedan od malobrojnih smeštajnih objekata koji se nalazi na samim padinama ski centra Krvavec. Nalazi se na najvišoj nadmorskoj visini u Sloveniji na 1600m. Hotel je izgrađen u planinskom stilu od kamena i drveta, sa prelepim pogledom na dolinu. U toku zimske sezone do hotela se dolazi glavnom gondolom.  Smešten direktno na skijalištu, idealno je polazište za zimske i ljetnje aktivnosti na planini Krvavec.

U prijatnoj planinskoj atmosferi hotela alpskog ambijenta, ljubazno osoblje hotela svoje goste poslužuje bogatim doručkom i slasnom večerom lokalnih gastronomskih specijaliteta. Tokom dana je u hotelu na raspolaganju samouslužni restoran, a možete se okrepiti i na popularnoj Plaži, spoljnoj terasi sa barom, glavnom mestu dnevnog okupljanja i zabave na planini, koja se nalazi u neposrednoj blizini hotela.  

Hotel nudi wellness sa intimnom infracrvenom kao i finskom unutrašnjom i spoljnom saunom sa izlazom direktno na sneg. U cenu wellnessa su uključeni čisti peškiri kao i hladni i topli napitci.

Gosti željni zabave moći će do dugo u noć da se zabave u sobi za zabavu (Fun room) u kojoj mogu puštati svoju muziku, zabaviti se stolnim fudbalom, hokejom, pikadom ili biljarom.

Vaše zimovanje sa Turističkom agencijom Supernova može da počne!


Hotel ima na raspolaganju 26 soba – 2 apartmana, 5 dvokrevetnih soba, 8 dvokrevetnih sa pomoćnim ležajem, 6 dvokrevetne sa dva pomoćna ležaja, 3 porodične sobe i 2 jednokrevetne sobe.

DVOKREVETNA SOBA - Udobna soba sa dva ležaja služi. Opremljena je u planinskom stilu, nameštaj od masivnog drveta i sa svime što vam je potrebno za ugodan odmor u svim godišnjim dobima (WC, tuš, fen za kosu, satelitska TV, Wi-Fi). Iz sobe se pruža predivan pogled na okolne vrhove Kamniško-Savinjskih Alpi i dolinu Kokre. Soba je predviđena za maksimalno 2 osobe. 

DVOKREVETNA SOBA SA POMOĆNIM LEŽAJEM  - Udobna soba sa dva ležaja i dvosedom na razvlačenje, namenjenim za 2 osobe. Soba je opremljena u planinskom stilu, nameštaj od masivnog drveta i sa svime što vam je potrebno za ugodan odmor u svim godišnjim dobima (WC, tuš, fen za kosu, satelitska TV, Wi-Fi). Iz sobe se pruža predivan pogled na okolne vrhove Kamniško-Savinjskih Alpi te na dolinu Kokre. Soba je predviđena za maksimalno 4 osobe. 

PORODIČNA SOBA - prostranija soba, može biti i s odvojenim prostorima za spavanje, predstavlja udoban smeštaj porodicama sa više dece ili većim društvima. Dva osnovna ležaja, 1 od 2 dvoseda na razvlačenje i 1, odnosno 2 dodatna ležaja. Soba je opremljena u planinskom stilu, nameštaj od masivnog drveta i sa svime što vam je potrebno za ugodan odmor u svim godišnjim dobima (WC, tuš, fen za kosu, satelitska TV, Wi-Fi). Soba je predviđena za maksimalno 4 - 8 osoba. Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.