logo
Majke Jevrosime 29, 11000 Beograd - Tel: (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Prodajni kurs banke Intesa: 120.3053
  • Srednji kurs NBS: 117.929

Apartmani Thermenblick

Apartmani Thermenblick

Kategorija:

Skijalište: 150m

Centar: 2km

Usluga: najam


Upit / Rezervacija

POPUST
AKCIJA 7=6

U ODREĐENOM PERIODU


Lokacija: Apartmani Thermenblick

Apartmani  Thermenblick  nalazi se u delu Bach, raspoređeni u više kuća.  Od žičare Maibrunnbahn udaljeni su oko 150m i samo 120 m od termi St. Katrin.

Sadržaj apartmana: parking, skijašnica

 

Više o mestu: Bad Kleinkirchheim


Vaše zimovanje sa Turističkom agencijom Supernova može da počne!Apartmani su udobno namešteni  i mogu smestiti 2-5 osoba. Svi apartmani su sa opremljenom kuhinjom, kupatilom, neki imaju balkon.

Sadržaj apartmana:

 STUDIO Tip A1: Veličina: oko 28 m2 za 1-2 osoba. Uređen u alpskom stilu sa prostranom  dnevno spavaćom sobom sa bračnim ležajem  za spavanje ili 2 odvojena kreveta,  balkonom sa pogledom na planine. Studio je za 1-2 osobe.

 STUDIO Tip A2: Veličina: oko  40 m2 za 2-3 osobe. Uređen u alpskom stilu sa prostranom  dnevno spavaćom sobom sa bračnim ležajem  za spavanje ili krevetom za 1 osobu ili 3 odvojena ležaja,   balkonom sa pogledom na planine.

 APARTMAN Tip B: Veličina: oko 45 m2 za 2-3 osobe. Sastoji se od dnevnog boraka sa kaučem za 1 osobu  i spavaće sobe sa bračnim ležajem.

APARTMAN Tip C: Veličina: oko 50 m2 za 2 - 4 osobe. Sastoji se od dnevnog boraka sa kaučem za 2 osobe  i spavaće sobe sa bračnim ležajem.

 APARTMAN Tip D: Veličina: oko 70 m2 za 2-5 osoba. Sastoji se od dnevnog boraka sa kaučem  i 2 spavaće sobe sa bračnim ležajem ili odvojenim krevetima.


Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednsoti po prodajnom kursu za efektivu INTESA banke na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA:

- 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE:

40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:
- ČEKOVIMA GRAĐANA - na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2019. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.
- KREDITNIM KARTICAMA (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.
- Putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE - na 6 ili 9 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.


Pretraga hotela

Prijavite se na newsletter