logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski

B Hotels Beograd


http://b-hotels.rs/

Novi hotel, novo iskustvo

Smešten u poslovnom delu Novog Beograda, između Auto-puta E75 i reke Save, na 10 minuta hoda do Airport City-a, novootvoreni B Hotels nudi svojim gostima jedinstveni odnos kvaliteta i udobnosti .

Uvođenjem novog koncepta hotelskog poslovanja, B Hotels je PRVI PRAVI economy class hotel u Srbiji. Potpuni konfor bez nepotrebnih troškova jedan je od osnovnih postulata B Hotelsa. Uslugu noćenja sa doručkom B Hotels upotpunjuje besplatnim bežicnim internetom u celom objektu, transferom do aerodroma, besplatnim spoljnim parkingom,podzemnom garažom, kao i ranim doručkom od 05:00 časova.

Minimalistički dizajn enterijera u kome preovlađuju prirodni materijali i pastelni tonovi, omogućavaju ugodan boravak svakom gostu. Odabirom komadnog namestaja B design-a, zaokružena je ideja postavljanja B Hotels standarda koji ce naši gosti prepoznati i nadamo se preporučiti.

Zašto odabrati B Hotels?

200 m od Airport City-a

900 m od Auto-puta E-75

20 minuta hoda do reke Save

Parking u okviru hotela

Rani doručak

Standardna soba

Svih 85 standardnih soba dizajnirano je i opremljeno kao udoban prostor za individualne goste. Sobe imaju staklene otvore balkonskih dimenzija, što sobu čini osvetljenom . Udoban krevet, specijalno dizajniran radni sto uz LCD televizor, telefon i ambijentalo osvetljenje, čine standardnu sobu udobnom i prilagođenom svakom gostu.

Comfort soba

Comfort soba predstavlja pametno iskoriscenu kombinaciju dizajna standardnih soba, većeg prostora i elemenata koji daju veću udobnost gostu. Sofa za odmor , aparat za kafu i bade mantil, deo su dodatne ponude u okviru comfort sobe.

Superior soba

Dizajnirane i opremljene da omoguce potpuni konfor, superior sobe nude privatnost deljenjem na deo za spavanje i deo za dnevni boravak. Uz aparat za kafu, bade mantil i papuce, atmosfera superior sobe pruza potpunu udobnost i za duzi boravak u hotelu.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.