logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski

Hotel Solaris Resorts

Kategorija:

Usluga: Noćenje sa doručkom/Polupansion


Upit / RezervacijaSolaris Resorts je moderno opremljen hotel u turističkoj ponudi Vrnjačke Banje koji poseduje 4 zvezdice. Smešten je u mirnom delu banje, u neposrednoj blizini banjske promenade. Ambijent odiše komforom, prijatnošću i umetničkim šarmom koji goste neće ostaviti ravnodušnim.

Hotel Solaris je jedinstveni wellness i spa resort u regionu koji se prostire na 1ha i poseduje 4 zvezdice. U toku sedmogodišnjeg rada zauzeli su vodeće mesto u hotelijerstvu, kako u wellness i spa, tako i u sportskom, kongresnom i individualnom turizmu.

Hotel poseduje 91 komfornu smeštajnu jedinicu, apartmane veličine 45 m2 , na raspolaganju su i penthouse apartmani, lobby bar, dva restorana, dva otvorena bazena (od kojih je jedan bio-design, a drugi sa tropskim barom u vodi), i zatvoreni bazen sa slanom vodom, 100 natkrivenih parking mesta, wellness centar koji se prostire na 1.000 m2 , kongresnu salu do 200 sedećih mesta koja je opremljena najsavremenijom opremom (po potrebi deljiva na dve celine) i igraonicu sa dva stručna animatora koji će vašoj deci boravak u hotelu učiniti nezaboravnim.

Parola je "Dolazite kao gost, a odlazite kao prijatelj hotela".
Solaris nudi luksuzne apartmane i porodične sobe sa elegantnim enterijerom, restoran "Biber", aperitiv bar, wellness centar, salu za seminare, sopstveni natkriveni parking prostor i dečiju igraonicu "Zvončica".

Prateći savremene tokove, Solaris je kreirao raznovrsne sadržaje u okviru relax & wellness zone. U najvećem wellness centru očekuje Vas jedinstvena hladna soba, finska i ruska sauna, slana soba, jacuzzi, tople klupe, tursko kupatilo, mrvljeni led, aroma tuševi, tropska kiša i fitness sala (detaljno u delu Opšte napomene).


Najsavremenija konferencijska sala Solaris Resorts-a, kapaciteta 200 mesta, prostire se na 200m2 i čini idealan prostor za organizaciju raznih vrsta seminara, konferencija i radnih sastanaka. Prostor je opremljen najmodernijom tehnologijom, klimatizacijom, ozvučenjem, wi-fi konekcijom, lap topom, četiri projektora, 4 platna, flip-chart tablama.

Po potrebi sala se može podeliti u 2 nezavisne celine koje se mogu prilagoditi potrebama svih vrsta događaja. Konferencijska sala se nalazi u neposrednoj blizini recepcije hotela i povezana je sa lobby barom. U okviru organizacije konferencija, seminara i poslovnih sasatanaka nudimo mogućnost organizovanja koktela dobrodošlice, kafe pauza i organizaciju radnih ili svečanih ručkova i večera.


 


Solaris nudi luksuzne apartmane i porodične sobe sa elegantnim enterijerom. Na raspolaganju je 91 smeštajna jedinica.

STANDARD SOBA - 25m2 / 1 soba
Spavaća soba, Klimatizovano, TV, Bežični Internet, Kupatilo, Garderober, Mini bar, Terasa, Fen
Standard soba poseduje spavaću sobu, kupatilo i prostranu terasu. Idealna je za goste koji standarde po pitanju kvaliteta odmora podižu na najviši nivo.
Po želji kreveti mogu biti razdvojeni ili spojeni – francuski ležaj.


PORODIČNA SOBA - 45m2 / 2 sobe
Spavaće sobe, Klimatizovano, TV, Bežični Internet, Kupatilo, Garderober, Mini bar, Terasa, Fen
Porodične sobe su pogodne za boravak 4 osobe, jer poseduju 2 fizički odvojene spavaće sobe i kupatilo. Porodična soba pruža idealnu mogućnost za odmor sa decom. Određene sobe imaju predivan pogled na zelenilo resorta i prostrane terase gde se možete opustiti i uživati na svežem banjskom vazduhu. Ove svetle i udobne sobe kreirane su sa posebnom pažnjom i željom da našim gostima obezbede potpuni ugođaj.CLASSIC APARTMAN
- 45m2 / 2 sobe
Dnevna soba, Spavaća soba, Klimatizovano, TV, Kuhinja, Bežični Internet, Kupatilo, Mini bar, Fen
Classic apartmani su veoma komforni i sastoje se od spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje i kupatila. Moderan dizajn, prostranost i udaljenost od buke, čini ovaj apartman savršenim prostorom za vaš odmor. Većina apartmana je sa prostranim terasama koje gledaju na predivni vrt i zelenilo, gde se možete opustiti uz svež vazduh i cvrkut ptica. U classic apartman mogu se smestiti maksimalano 3 osobe.PENTHOUSE APARTMAN
- 110m2 / 2 sobe
Dnevna soba, Spavaća soba, Klimatizovano, TV, Kuhinja, Bežični Internet, Kupatilo, Mini bar, Terasa, Fen
Penthouse je najkomforniji apartman u okviru hotela sa površinom od 110 m2 i u njemu mogu boraviti 5 osoba. Kombinacija lepote i luksuza se može videti svuda, od velike dnevne sobe, opremljene kuhinje, 2 kupatila, 2 veličanstvene spavaće sobe, pa do čak 4 prostrane terase gde se možete opustiti i uživati na svežem vazduhu koji dolazi sa obližnje planine Goč. Ukoliko želite da se osećate kao kod kuće, ovaj apartman je idealan za Vas – neverovatna udobnost učiniće da nam se uvek rado vratite.


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  NBS;  Cena  je  garantovana  samo  za  uplatu  kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. 3

  AVANSNO:
  - Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

  NA RATE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
  - Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

  PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.
WELLNESS & SPA hotela SOLARIS

Na prostoru koji zauzima površinu od 1000m2 stvorili smo najprestižniji wellness centar u regionu sa jedinstvenom ponudom.BAZEN SA SLANOM VODOM
Zatvoreni bazen je prevenstveno namenjem za potrebe naših gostiju, ali na usluzi je i eksternim gostima. Do bazena se dolazi holom na čijem kraju se formira stepenišni prilaz i ulaz u prostor bazena.

BIO-DIZAJN BAZEN
Moderan i atraktivan, uređen u skladu sa okruženjem, bio-dizajn bazen sa sopstvenom plažom.BAZEN SA TROPSKIM BAROM

Kako mnogi stručnjaci ističu, plivanje je jedna od najzdravijih fizičkih aktivnosti, koja se istovremeno na najbolji mogući način reflektuje na zdravlje i fizičku formu.

MASAŽE
U kombinaciji sa  ostalim  sadržajima, kada su telo i  mišići opušteni,  masaža predstavlja savršen završetak posete wellness centru.


SLANA SOBA
Haloterapija ili tretman u prilagođenom prostoru koji podražava mikroklimu slane sobe predstavlja prirodnu metodu za prevenciju i unapređenje zdravlja.

JACUZZI
Hidromasažne kade se baziraju na sadejstvu tople vode i različitih vrsta mlaznica  kako bi intenzivirale efekat hidromasaže i u potpunosti opustile Vaše telo.AROMA TUŠEVI & TROPSKA KIŠA
Popularni tuševi zadovoljstva nude različite varijacije vodenih efekata kako bi stimulisali, okrepili i osvežili čitavo telo i um.

HLADNA SOBA
Hladna soba je prostorija u kojoj se temperatura spušta i do -5ºC i koristi se u kombinaciji sa saunom. Naizmenično izlažući telo najpre visokim, a potom izuzetno niskim temperaturama podstičete cirkulaciju i osnažujete metabolizam.TOPLE KLUPE

Prijatna temperatura klupa od 37˚C oslobađa telo negativnih tenzija  i grčeva nastalih usled stresa koji se svakodnevno nagomilava. Toplota  koju emituju klupe blagotvorno  deluje na nervni sistem i  pomaže telu da se vrati u prirodni balans.

LEDOMAT
Sitan led koji je u ponudi namenjen je takođe rashlađivanju nakon upotebe saune. Led se koristi ukoliko želite da određene tačke na telu izložite ekstremnim temperaturnim razlikama dodatno na taj način stimulišući rad krvnih sudova.FINSKA SAUNA
Finska sauna je prostorija napravljena od drveta u kojoj temeperatura vazduha varira između 70 i 100ºC dok se vlažnost vazduha zadržava u opsegu između 10 i 15 procenata.

RUSKA SAUNA
Ruska sauna je nešto drugačija u odnosu na Finsku saunu jer je u njoj temperatura niža, a vlažnost vazduha veća.
Zvezdano nebo koje obasjava Rusku saunu predstavlja poseban užitak i oslobađa od stresa.PARNO KUPATILO
Parno kupatilo se smatra izuzetnim zadovoljstvom koje se pozitivno odražava na organizam, potkrepljuje ga i osvežava.