logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5762

Hotel Solaris Resorts

Kategorija:

Usluga: Noćenje sa doručkom / Polupansion


Upit / RezervacijaSolaris Resorts se prostire na površini od 1ha i sastoji se od 9 vila. Nalazi se u Vrnjačkoj Banji, a od Beograda je udaljen 198km.


Ovaj rizort predstavlja pravi izbor za savršen odmor sa vašim najmilijima. Enterijerom i dizajnom pruža osećaj tople atmosfere uz mnoštvo sadržaja koje nudi gostima za uživanje, od kojih izdvajamo wellness centar za koji slobodno možemo da tvrdimo da je jedan od najprestižnijih wellness centara u regionu, a prostire se na 1000m2 .

Wellness centar obuhvata - zatvoreni bazen sa slanom vodom, finsku i rusku saunu, parno kupatilo, slanu sobu, hladnu soba, jacuzzi, tople klupe, mrvljeni led i fitness salu, ali i veliki broj masaža i tretmana koje izvode visokoškolovani terapeuti.
U letnjem periodu posebna atrakcija su svakako dva otvorena bazena, od kojih je jedan Biodesign koji je izrađen od kvarcnog peska i smole tako da podseća na morsku plažu, dok je drugi bazen sa tropskim barom koji se nalazi u vodi.
Pored bazena se nalazi i restoran u kom možete naručiti osežavajuće napitke, ali takođe i vrhunsku hranu.Imaćete priliku da probate najbolje francuske specijalitete, jer je kuvar Juan Marc Labbe Francuz, ali isto tako možete poručiti najbolju meksičku hranu koju će da za vas sa puno ljubavi pripremiti Fabian Agusto Corona Lopez.
 Naravno tu je i naša domaća kuhinja za koju su zaduženi vrhunski kuvari sa naših prostora.
Ogromna prednost ovog hotela kada su u pitanju odmori je svakako ta što se kompleks nalazi u mirnom delu Vrnjačke Banje, a opet je na samo 5 minuta laganim hodom od centra grada.
U ponudi Solaris Resortsa je i dečija igraonica "Zvončica".

Ovde dečija bajka može da počne, jer je idealni kutak za igru vaših mališana koji nudi veliki broj zabavnih sadržaja poput lavirinta, koša, zida za planinarsko penjanje, tobogana, strunjače i raznovrsnih društvenih igara i to na 100m2.
Profesionalni animatori pružiće vašoj deci nezaboravan boravak u našem hotelu.

Usluga: Noćenje sa duručkom ili Polupansion. 


Hotel raspolaže sa 91 smeštajnom jedinicom od kojih je 12 porodičnih soba, 1 penthouse apartman i 78 apartmana.
Hotel ne poseduje klasične hotelske sobe, već komforne smeštajne jedinice od 45m2.
Apartman obuhvata dnevnu sobu, spavaću sobu, čajnu kuhinju, terasu, hodnik, terasu i kupatilo, dok porodične sobe poseduju dve spavaće sobe, hodnik, terasu i kupatilo.
Sve smeštajne jedinice poseduju mini bar, klimu, besplatnu wi-fi konekciju  i LCD televizor.

STANDARD SOBA - 25m2 / 1 soba
Spavaća soba, Klimatizovano, TV, Bežični Internet, Kupatilo, Garderober, Mini bar, Terasa, Fen
Standard soba poseduje spavaću sobu, kupatilo i prostranu terasu. Idealna je za goste koji standarde po pitanju kvaliteta odmora podižu na najviši nivo.
Po želji kreveti mogu biti razdvojeni ili spojeni – francuski ležaj.


PORODIČNA SOBA - 45m2 / 2 sobe
Spavaće sobe, Klimatizovano, TV, Bežični Internet, Kupatilo, Garderober, Mini bar, Terasa, Fen
Porodične sobe su pogodne za boravak 4 osobe, jer poseduju 2 fizički odvojene spavaće sobe i kupatilo. Porodična soba pruža idealnu mogućnost za odmor sa decom. Određene sobe imaju predivan pogled na zelenilo resorta i prostrane terase gde se možete opustiti i uživati na svežem banjskom vazduhu. Ove svetle i udobne sobe kreirane su sa posebnom pažnjom i željom da našim gostima obezbede potpuni ugođaj.CLASSIC APARTMAN
- 45m2 / 2 sobe
Dnevna soba, Spavaća soba, Klimatizovano, TV, Kuhinja, Bežični Internet, Kupatilo, Mini bar, Fen
Classic apartmani su veoma komforni i sastoje se od spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje i kupatila. Moderan dizajn, prostranost i udaljenost od buke, čini ovaj apartman savršenim prostorom za vaš odmor. Većina apartmana je sa prostranim terasama koje gledaju na predivni vrt i zelenilo, gde se možete opustiti uz svež vazduh i cvrkut ptica. U classic apartman mogu se smestiti maksimalano 3 osobe.PENTHOUSE APARTMAN
- 110m2 / 2 sobe
Dnevna soba, Spavaća soba, Klimatizovano, TV, Kuhinja, Bežični Internet, Kupatilo, Mini bar, Terasa, Fen
Penthouse je najkomforniji apartman u okviru hotela sa površinom od 110 m2 i u njemu mogu boraviti 5 osoba. Kombinacija lepote i luksuza se može videti svuda, od velike dnevne sobe, opremljene kuhinje, 2 kupatila, 2 veličanstvene spavaće sobe, pa do čak 4 prostrane terase gde se možete opustiti i uživati na svežem vazduhu koji dolazi sa obližnje planine Goč. Ukoliko želite da se osećate kao kod kuće, ovaj apartman je idealan za Vas – neverovatna udobnost učiniće da nam se uvek rado vratite.


WELLNESS & SPA hotela SOLARIS

Na prostoru koji zauzima površinu od 1000m2 stvorili smo najprestižniji wellness centar u regionu sa jedinstvenom ponudom.BAZEN SA SLANOM VODOM
Zatvoreni bazen je prevenstveno namenjem za potrebe naših gostiju, ali na usluzi je i eksternim gostima. Do bazena se dolazi holom na čijem kraju se formira stepenišni prilaz i ulaz u prostor bazena.

BIO-DIZAJN BAZEN
Moderan i atraktivan, uređen u skladu sa okruženjem, bio-dizajn bazen sa sopstvenom plažom.BAZEN SA TROPSKIM BAROM

Kako mnogi stručnjaci ističu, plivanje je jedna od najzdravijih fizičkih aktivnosti, koja se istovremeno na najbolji mogući način reflektuje na zdravlje i fizičku formu.

MASAŽE
U kombinaciji sa  ostalim  sadržajima, kada su telo i  mišići opušteni,  masaža predstavlja savršen završetak posete wellness centru.


SLANA SOBA
Haloterapija ili tretman u prilagođenom prostoru koji podražava mikroklimu slane sobe predstavlja prirodnu metodu za prevenciju i unapređenje zdravlja.

JACUZZI
Hidromasažne kade se baziraju na sadejstvu tople vode i različitih vrsta mlaznica  kako bi intenzivirale efekat hidromasaže i u potpunosti opustile Vaše telo.AROMA TUŠEVI & TROPSKA KIŠA
Popularni tuševi zadovoljstva nude različite varijacije vodenih efekata kako bi stimulisali, okrepili i osvežili čitavo telo i um.

HLADNA SOBA
Hladna soba je prostorija u kojoj se temperatura spušta i do -5ºC i koristi se u kombinaciji sa saunom. Naizmenično izlažući telo najpre visokim, a potom izuzetno niskim temperaturama podstičete cirkulaciju i osnažujete metabolizam.TOPLE KLUPE

Prijatna temperatura klupa od 37˚C oslobađa telo negativnih tenzija  i grčeva nastalih usled stresa koji se svakodnevno nagomilava. Toplota  koju emituju klupe blagotvorno  deluje na nervni sistem i  pomaže telu da se vrati u prirodni balans.

LEDOMAT
Sitan led koji je u ponudi namenjen je takođe rashlađivanju nakon upotebe saune. Led se koristi ukoliko želite da određene tačke na telu izložite ekstremnim temperaturnim razlikama dodatno na taj način stimulišući rad krvnih sudova.FINSKA SAUNA
Finska sauna je prostorija napravljena od drveta u kojoj temeperatura vazduha varira između 70 i 100ºC dok se vlažnost vazduha zadržava u opsegu između 10 i 15 procenata.

RUSKA SAUNA
Ruska sauna je nešto drugačija u odnosu na Finsku saunu jer je u njoj temperatura niža, a vlažnost vazduha veća.
Zvezdano nebo koje obasjava Rusku saunu predstavlja poseban užitak i oslobađa od stresa.PARNO KUPATILO
Parno kupatilo se smatra izuzetnim zadovoljstvom koje se pozitivno odražava na organizam, potkrepljuje ga i osvežava.

Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima.  Cena  je  garantovana  samo  za  uplatu  kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. 3

  AVANSNO:
  - Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

  NA RATE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
  - Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

  PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.