logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5777

Nemea L'Aigle Bleu

Nemea L'Aigle Bleu

Kategorija:

Skijalište: 50m

Centar: 50m

Usluga: najam


Upit / Rezervacija


Rezidencija L'Aigle Bleu je izuzetan smeštajni objekat lociran odmah pored glavne gondole u Brianconu (Telecabine du Prorel), što skijašima omogućava laku vezu sa celim skijalištem Serre Chevalier. Od rezidencije je potrebno svega nekoliko minuta laganog hoda od samog centra Briancona, a odmah preko puta smeštaja se nalaze ski rentali i servisi, bar, restoran i Casino.

Ovaj četvorospratni objekat (poseduje lift) izgrađen za sezonu 2010/2011, sastoji se od 4krevetnih studija pa sve do 10krevetnih petosobnih luksuzno opremljenih apartmana. Svi apartmani su bogato i funkcionalno opremljeni i znatno su prostraniji nego što je to standard u francuskim skijalištima. Veći apartmani u najvećem broju slučajeva poseduju nenamešten dodatni prostor namenjen za odlaganje prtljaga. U dnevnoj sobi se standardno nalazi bračni krevet na razvlačenje i TV (koji se dodatno plaća), a kuhinje su potpuno opremljene za prijatan i udoban boravak (sudopera sa česmom, frižider, mašina za pranje sudova, šporet, mikrotalasna, aparat za kafu, toster, neophodno posuđe..). Veći apartmani imaju odvojen WC i kupatilo.

Gostima je na raspolaganju i manji wellnes centar i besplatan internet (wifi).  

Svi apartmani imaju mikrotalasnu, mašinu za sudove, tv, balkon.

Studio za do 4 osobe veličine oko 27m2; dnevna soba sa kaučem na razvlačenje, kuhinja, kabina sa krevetom na sprat ili kaučem na razvlačenje, kupatilo i toalet. 

Apartmani za do 4 osobe veličien oko 32m2; dnevna soba sa kaučem na razvlačenje, kuhinja, spavaća soba sa bračnim krevetom, kupatilo i toalet. 

Apartmani za do 6 osoba veličine oko 44m2; dnevna soba sa kaučem na razvlačenje, kuhinja, spavaća soba sa bračnim krevetom, soba sa krevetom na sprat ili dva ležaja, kupatilo i toalet. 

Apartmani za do 8 osoba veličien oko 75m2; dnevna soba sa kaučem na razvlačenje, kuhinja, dve spavaće sobe sa francuskim ležajem, spavaća soba sa krevetom na sprat ili dva odvojena ležaja, kupatilo, toalet.

Apartmani za do 10 osoba veličine oko 100m2; dnevna soba sa kaučem na razvlačenje, kuhinja, dve spavaće sobe sa francuskim ležajem, dve spavaće sobe sa krevetima na sprat ili dva odvojena ležaja, dva kupatila, dva toaleta.Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.