logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5777

Nemea L'Adret

Nemea L'Adret

Kategorija:

Skijalište: 300m

Centar: 200m

Usluga: najam


Upit / Rezervacija


U delu Chantermerle, u blizini žičare i staze Luc Alphand. Gostima su na raspolaganju otvoreni grejani bazen i sauna. 
Svi apartmani imaju mašinu za sudove, mikrotalasnu rernu, sat-tv, balkon. Besplatna internet konekcija (wi-fi) u apartmanu.

Studio za do 2 osobe veličine oko 25m2;  dnevna soba sa francuskim ležajem, kuhinjska niša, kupatilo, toalet.

Apartmani za do 4 osobe veličine oko 29 m2;  dnevna soba sa kaučem na razvlačenje, spavaća soba sa francuskim ležajem ili 2 odvojena kreveta, kuhinjska niša, kupatilo, toalet.

Apartmani za do 6 osoba veličine oko 44m2;  dnevna soba sa kaučem na razvlačenje, spavaća soba sa francuskim ležajem, spavaća soba sa 2 ležaja ili krevetom na sprat, kuhinjska niša, kupatilo, toalet.

Apartman za do 8 osoba veličine oko 75 m2; dnevna soba sa kaučem na razvlačenje, dve spavaće sobe sa francuskim ležajem ili 2 odvojena kreveta, spavaća sa 2 ležaja ili krevetom na sprat, kuhinjska niša, 2 kupatila, toalet.

Apartman za do 10 osoba sa kabinom veličine oko 75 m2; dnevna soba sa kaučem na razvlačenje, dve spavaće sa francuskim ležajem ili sa 2 odvojena kreveta, spavaća soba sa 2 ležaja ili krevetom na sprat, kabina sa krevetom na sprat, kuhinjska niša, dva kupatila, toalet.

Apartman za do 10 osoba superior veličine oko 100 m2; dnevna soba sa kaučem na razvlačenje, dve spavaće sa francuskim ležajem ili sa 2 odvojena kreveta, dve spavaće sobe sa 2 ležaja ili krevetom na sprat, kuhinjska niša, dva kupatila, toalet.


Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.