logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5777

Le Hameau du Rocher Blanc

Le Hameau du Rocher Blanc

Kategorija:

Skijalište: 200m

Centar: 200m

Usluga: najam


Upit / Rezervacija


Luskuzna apartmanski kompleks sa wellnes centrom i bazenom u Chantermerle-u. U zgradi 1 nalazi se wellness centar sa zatvorenim grejanim bazenom (11,5mx6m, otvoren 9-19:30h), sauna, parno kupatilo, fitnes, skijašnica, internet, parking, lift, market na 200m od apartmanskog kompleksa.
Apartmani imaju mikrotalasnu, mašinu za sudove, balkon (osim studija za do 2 osobe). Internet  (Wi-Fi) u smeštaju je uz doplatu.

Studio za do 2 osobe veličine oko 20m2;  dnevni prostor sa kaučem na razvlačenje, kuhinja, kupatilo, toalet.
Apartmani za do 4 osobe veličine oko 33-38m2;  dnevni prostor sa kaučem na razvlačenje, spavaća soba sa dva kreveta, kuhinja, kupatilo, toalet.
Apartmani za do 6 osoba sa kabinom veličine oko 43m2;  dnevni prostor sa kaučem na razvlačenje, spavaća soba sa bračnim krevetom, kabina sa dva kreveta, kuhinja, kupatilo, toalet.
Apartmani za do 6 osoba veličine oko 50-55m2;  dnevni prostor sa kaučem na razvlačenje, spavaća soba sa bračnim krevetom, spavaća soba sa dva kreveta, kuhinja, većina ima dva kupatila, toalet. Apartman može biti i dupleks.
Apartmani za do 8 osoba veličine oko 70-73m2; dnevni prostor sa kaučem na razvlačenje, spavaća soba sa bračnim krevetom, spavaća soba sa dva kreveta, kuhinja, spavaća soba ili kabina sa dva kreveta, većina ima dva kupatila, toalet. 
Apartmani za do 8 osoba duplex veličine oko 80m2; dnevni prostor sa kaučem na razvlačenje, spavaća soba francuskim ležajem, spavaća soba sa dva ležaja, kuhinja, većina ima dva kupatila, toalet. Apartman je na dva nivoa (dupleks).
Apartman za do 10 osoba duplex veličine oko 100m2; dnevni prostor sa kaučem na razvlačenje, spavaća soba sa francuskim ležajem, tri sobe sa po dva ležaja, kuhinja, većina ima dva kupatila, toalet. Apartman je na dva nivoa (dupleks).


Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.