logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski

Les Hauts de Valmeinier

Kategorija:

Skijalište: 50m

Centar: 100m

Usluga: najam


Upit / Rezervacija


U gornjem delu naselja, ski in /ski out smeštaj u 2 odvojene apartmanske zgrade. Gostima su na raspolaganju bazen i sauna (koji se nalazi u jednoj zgradi).  ***Nije moguća rezervacija ili doplata za određenu zgradu.***  
Les Hautes de Valmeinier raspolaže sa malim wellnes centrom (turska in finska sauna, grejani unitrašnji bazen, parno kupatilo, fitnes), skijašnicom, prodavnicom i barom u objektu. Parking ispred objekta. Pokriveni parking uz doplatu. 
Internet pristup (Wi-Fi) na recepciji besplatno a u apartmanima uz doplatu.

Svi apartmani imaju mikrotalasnu rernu, mašinu za sudove, frižider, sat-TV i balkon ili terasu. 

Apartman za do 4 osobe veličine oko 27m2;  dnevna soba sa kaučem na razvlačenje, kuhinjska niša, spavaća soba sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta, kupatilo, toalet i balkon.
Apartman za do 6 osoba veličine oko 45m2;  dnevna soba sa kaučem na razvlačenje, kuhinjska niša, spavaća soba sa bračnim krevetom, soba sa krevetom na sprat ili galerija sa dva odvojena kreveta, kupatilo, toalet i balkon.
Apartman za do 8 osoba duplex veličine oko 65m2;  dnevna soba sa kaučem na razvlačenje, kuhinjska niša, spavaća soba sa bračnim krevetom, spavaća soba sa krevetom na sprat, galerija za spavanje sa dva kreveta, dva kupatila, toalet i balkon. Apartman je u dva nivoa (duplex). 

Organizovan autobuski prevoz u smenama: 

- 12.12. - 19.12.

- 02.01. - 09.01.

- 09.01. - 16.01. 

- 30.01. - 06.02.

- 12.03. - 19.03.

* Polazak iz Beograda je u PETAK  oko 21h

* Cena povratne karte po osobi je 99€

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.