logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski

Hotel Mayor Pelekas Monastery

Kategorija:

Plaža: 300m

Centar: blizu centra

Usluga: polupansion/all inclusive


Upit / Rezervacija


Lokacija: hotel Mayor Pelekas Monastery se nalazi na oko 300 m od peščane plaže (stepenicama se silazi do plaže), u blizini sela Pelekas, 15 km od grada Krfa, 14 km od aerodroma.

Sadržaj hotela: recepcija, lobi bar, dva restorana, besplatan wi-fi internet, bazen, dečiji bazen, bar pored bazena, teretana, masaža, teren za odbojku na pesku, stoni tenis, animacija, bilijar, mini klub, igralište za decu, dečiji meni, servis za pranje rublja, mini market, baby sitting, parking. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.