logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5042

Hotel Belvedere

Kategorija:

Plaža: preko puta plaže

Centar: 14km od grada Krfa

Usluga: all inclusive


Upit / Rezervacija


Lokacija: hotel Belvedere se nalazi prekoputa šljunkovite plaže (prelazi se ulica), 3km od mesta Benices i 16 km od grada Krfa. Od aerodroma je udaljen 15km.

Sadržaj hotela: recepcija, restoran, bar u lobiju, bar na plaži, WI-FI internet, sef, sportovi na vodi, ronjenje i ležaljke i suncobrani na plaži.

Ishrana: all Inclusive - "sve uključeno" doručak, ručak i večera - samoposluživanje (izbor više jela), užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, domaće vino i točeno pivo.

Vaše leto sa Turističkom agencijom Supernova može da počne!

Sadržaj soba: Standardne, superior i comfort: klima uređaj, SAT TV, telefon, wi-fi internet (uz doplatu), kupatilo, balkon. U standardnim sobama se nalazi krevet na sprat za dvoje dece.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.