logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5668

Hotel Belvedere - Corfu

Kategorija:

Plaža: preko puta plaže

Centar: 14 km od grada Krfa

Usluga: all inclusive


Upit / Rezervacija


Lokacija: 
hotel Belvedere se nalazi prekoputa šljunkovite plaže (prelazi se ulica), 3km od mesta Benices i 16 km od grada Krfa. Od aerodroma je udaljen 15km.

Sadržaj hotela:
recepcija, restoran, bar u lobiju, bar na plaži, WI-FI internet, sef, sportovi na vodi, ronjenje i ležaljke i suncobrani na plaži.

Ishrana:
all Inclusive - "sve uključeno" doručak, ručak i večera - samoposluživanje (izbor više jela), užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, domaće vino i točeno pivo.


Vaše leto sa Turističkom agencijom Supernova može da počne!

Sadržaj soba:
Standardne, superior i comfort: klima uređaj, SAT TV, telefon, wi-fi internet (uz doplatu), kupatilo, balkon. U standardnim sobama se nalazi krevet na sprat za dvoje dece.

Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  NBS;  Cena  je  garantovana  samo  za  uplatu  kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. 3

  AVANSNO:
  - Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

  NA RATE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
  - Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

  PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.