logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski

Hotel Grand Bleu

Kategorija:

Plaža: na plaži

Usluga: polupansion


Upit / Rezervacija


Lokacija: Hotel Grand Bleu se nalazi  2 km od mesta Eretrije.  Hotel je izgrađen 1970 godine, a renoviran 2012 godine.

Hotelski sadržaj: Recepcija, restoran, taverna, bar kraj bazena, bar na plaži, glavni bar, lobi, spoljašni bazen, internet konekcija kod recepcije, video igrice, bilijar, konferencijska sala (do 120 mesta), amfiteatar, mini market, suvernirnica, diskoteka, sportovi na vodi, dečije igralište, mini klub (od 4 do 12 godina), perionica, parking (besplatan), lift, ostava za prtljag, shuttle bus, room service, doktor, rent-a-car, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani na plaži i pored bazena, dečiji animacioni program, uživo muzika, teniski teren, odbojka na plaži, aerobik i yoga, mini golf, jahanje konja, časovi ronjenja, sauna, teretana, masaže, kozmetički salon, usluga čuvanje dece, wellness centar.

Hotel se sastoji od glavne zgrade i 6 manjih zgrada na dva nivoa. Ima sopstvenu peščanu plažu u parku bogatim mediteranskim rastinjem. Ležaljke i suncobrani na plaži su uključeni u cenu. Peškiri za plažu se mogu dobiti uz depozit.  Hotel je pogodan za udoban, porodični odmor.

Hotel se sastoji od glavne zgrade sa 96 soba i 3 apartmana, kao i 75 bungalova u šest manjih dvospratnih  zgrada u prelepom vrtu. Sve sobe sadrže kupatilo, klima uređaj,  SAT TV, frižider, sef, balkon ili terasu.

Standardne sobe se nalaze u glavnoj zgradi imaju pogled na baštu ili more namenje za 2 do 3 osobe. 

Family sobe se nalaze u bungalovima, namenje za 2 do 4 osobe, sadrže francuski ili dva odvojena ležaja i krevete na sprat.

Mezonet sobe se nalaze su bungalovima, namenje za smeštaj do 5 osoba, na donjem nivou imaju dve sofe, a na galeriji 2 standarna ležaja ili francuski ležaj. Mezonet sobe imaju dva kupatila. 


Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.