logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski

Hotel Miramare

Kategorija:

Plaža: 150 m

Centar: 4 km

Usluga: noćenje sa doručkom


Upit / Rezervacija


Lokacija: Hotel je udaljen 4 km od antičkog grada Eretrija i 116 km od aerodroma u Atini. Nalazi se na 130 metara od šljunkovite plaže koja je smeštena u  tipično mediteranskom zalivu prepunom cveća, maslina i voća.

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela  koji se sastoji iz dve zgrade nalazi se recepcija koja radi 24h i  lobby bar i besplatan parking. Tu su još i teretana, teniski tereni, kosarka i fudbal koji su besplatni.Od sadržaja tu su još otvoreni i zatvoreni i dečiji bazen. Ležaljke i suncobrani su besplatni i oko bazena i na plaži. Tu je niz sadržaja koji se mogu koristiti uz doplatu. Neki od njih su doktor na poziv, WiFi internet koji postoji i u sobama., renta car, mini market pored hotela, konferencijska sala i peškiri se uzimaju uz depozit od 20 eur.
 

Sve smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju SAT TV, telefon, mini frižider, kupatilo, fen za kosu, balkon.

Standard Deluxe sobe su površine oko 23m ²,sastoje se iz jedne prostorije i namnjene su smeštaju 2-3 osobe. U sobi postoji francuski ležaj ili dva standardna i pomoćni ležaj.

Standardne sobe  nisu smeštene u centralnoj zgradi i uglavnom imaju pogled na baštu ili delimični pogled na more.površine su oko 23 23m ²,sastoje se iz jedne prostorije i namnjene su smeštaju 2-3 osobe. U sobi postoji francuski ležaj ili dva standardna i pomoćni ležaj.

Deluxe suite  su površine oko 40 m2 i sastoje se iz dve prostorije.namenjene su smeštaju 2 do 4 osobe.U svkoj prostoriji se nalazi po jedan francuski ili dva standardna ležaja.


Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.