logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski

Hotel Negroponte Resort

Kategorija:

Plaža: na plaži

Centar: 3 km

Usluga: noćenje sa doručkom


Upit / Rezervacija


Lokacija: Hotel je udaljen samo 3 km od drevne Eretrije. Anticki anfiteatar, Arheološki muzej u Eretriji i drevni hramovi posvećeni Dionisu nalaze se na manje od 10 minutaa od odmarališta. Atina je udaljena 50 km.

Hotelski sadržaj
Veliki resort sa 5 zvezdica, smešten je pored mora i prostire se na površini od 11000 m2. Odmaralište Negroponte u ponudi ima otvoreni bazen, zatvoreni bazen sa hidromasažom i dobro opremljenu salu za fitnes. Sve luksuzno uređene sobe imaju balkon sa pogledom na planinu ili na more. Takođe nude TV sa satelitskim kanalima, mini-bar i radio. Odmaralište Negroponte raspolaže osvetljenim terenima za košarku, tenis i mini-fudbal. Deca se mogu zabavljati na igralištu i u specijalnom bazenu. Gosti se takođe mogu opustiti u zasebnoj TV sali. Tradicionalan grčki restoran sadrži verandu sa pogledom na more. Otvoreni kamin je dostupan tokom hladnijih meseci u baru u lobiju, iz kojeg se pruža spektakularan pogled na obalu. 
 

Sve smeštajne jedinice imaju mini bar, sef, klimu, terasu ili balkon, SAT LCD TV, kupatilo, bade mantil i papuče. Pušenje nije dozvoljeno u sobama.

Deluxe sobe- su površine oko 24m2 i mogu da budu sa pogledom na planinu i more, a namenjene su smeštaju 2  do 3 osobe. U sobi postoji francuski ležaj ili dva odvojena standardna kreveta i pomoćni ležaj.

Junior suite su površine oko 37 m2 povrsine, namenjene smeštaju 2 do 4 osobe. Sadrže dva standardna ležaja ili jedan francuski ili dva odvojena krevetai dva kauc  kreveta.

Porodična soba je površine oko 40m2, namenjene su smeštaju 2 do 4 osobe. U porodičnim sobama su uglavnom francuski ležaj i dva odvojena.


Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.