logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski

Hotel Thermae Sylla Spa

Kategorija:

Plaža: na plaži

Usluga: polupansion


Upit / Rezervacija


LokacijaSmešten kraj obale Edipsosa, ovaj hotel sa 5 zvezdica poseduje 2 gurmanska restorana i 2 termalna bazena. Prema časopisu Conde Nast Traveler, hotelski spa centar spada u 10 najboljih termalnih spa centara u svetu. Ovaj spa hotel u ponudi ima raznovrsne tretmane za podmlađivanje, namenjene muškarcima i ženama. Ponuđeni tretmani obuhvataju hidroterapiju termalnom vodom, terapiju blatom, inhalacionu terapiju, masaže, refleksologiju i mnoge druge. Luksuzne sobe i apartmani u hotelu Thermae Sylla sadrže mermerno kupatilo sa kadom. Sve smeštajne jedinice potpuno su klimatizovane i opremljene satelitskom televizijom i mini-barom. Takođe uključuju besplatan toaletni pribor, bade-mantile i papuče. U restoranima Edipsos i Mesoghios služe se mediteranska jela, pripremljena prema tradicionalnim receptima od kvalitetnih, svežih namirnica, koje se proizvode na hotelskoj farmi. Za pripremanje svih jela koristi se čisto devičansko maslinovo ulje, proizvedeno u okviru objekta. Hotel Thermae Sylla Spa nalazi se na 2 sata vožnje od Atine. U blizini hotela na raspolaganju vam je besplatan javni parking. Usluga u hotelu je polupansion.

GPS koordinate; 38.852787,23.046338

Standardne sobe su površine oko 20m², namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofa ležaj.

Standardne sobe sa pogledom na more, površine oko 20m² predviđene za smeštaj 2 do 3 osobe, sadrže dva standardna ležaja i pomoćni krevet.


Ishrana je po principu samoposluživanja (švedski sto).


Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.