logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Prodajni kurs banke Intesa: 119.782
  • Srednji kurs NBS: 117.4333

Hotel Seashells Resort at Suncrest

Kategorija:

Plaža: na obali

Centar: 10 min

Usluga: noćenje sa doručkom / polupansion all inclusive


Upit / Rezervacija


Lokacija: prijatan, renoviran, porodični hotel nalazi se na samoj obali mora, na promenadi kojom se za 10-ak minuta šetnje stiže do centra. Udaljen je 15 km od Slieme i 20 km od aerodroma. Do stenovite plaže i mora vodi podzemni prolaz ispod ulice. Ispred hotela je stanica lokalnog autobusa koji vozi do Valete.

Sadržaj hotela: hotel ima nekoliko barova i restorana, internet centar, prodavnicu, servis za pranje i rent a car. Sport i zabava: Osim velikog spoljašnjeg bazena koji se nalazi na uređenoj stenovitoj plaži, hotel ima unutrašnji bazen, đakuzi, prostorije za masažu, tursko kupatilo, saunu, fitnes centar, terene za tenis i squash, stoni tenis, bilijar i ronilački klub. Najmlađima je namenjen dečiji bazen sa toboganima, dečiji klub i igraonica.

Ishrana: doručak (samoposluživanje, izbor više jela) ili polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

Vaše leto sa Turističkom agencijom Supernova može da počne!

Sadržaj soba: Ima 434 sobe, sve imaju kupatilo (tuš/wc), SAT TV, telefon, klima uređaj, radio i mini bar.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.