logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5885

Aparthotel Shine

Kategorija:

Plaža: 100m

Usluga: Noćenje/doručak


Upit / Rezervacija


Lokacija:

Smešten na samoj obali sa pogledom na zaliv, plažu, Sveti Stefan i ostrvo Sveti Nikola idealan je izbor za ljubitelje hotela sa stilom koji uživaju u modernom dizajnu i žele biti u centru uzbudljivih dešavanja. 

Plaža
Velika plaža u Bečićima udaljena je oko 100m. Gosti hotela dodatno plaćaju plažni mobilijar.

Sadržaj smeštaja: 

U ponudi su moderno uređeni apartmani sa balkonom i pogledom na Budvanski zaliv, na grad Sveti Stefan i na ostrvo Sveti Nikola. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Svi apartmani su klimatizovani i imaju flat-screen TV. Sve smeštajne jedinice sadrže kompletno opremljenu kuhinju sa mašinom za pranje sudova i trpezarijom. Kupatila su opremljena tušem i bideom.

JEDNOSOBNI APARTMAN sastoji se od denvnog boravka u kome se nalazi kožna garnitura /fotelja, dvosed, trosed (rasklapanjem dobija se francuski ležaj dimenzija 160x200), klub sto, smart TV, BBM TV kanali, bežični telefon, podno grejnje, električne roletne, terasa opremljena sa garniturom za sedenje; kuhinje sa šankom, barskim stolicama, šporetom sa ravnom pločom i rernom i respiratorom, frižider, mašina za suđe, garnitura za sedenje. U spavaćoj sobi francuski ležaj, garderober/ormar sa ogledalom, smart TV od 32 inča, sef, električna roletna. Kupatilo je od belog mermera opremljeno modernom staklenom tuš kabinom, bideom.

DVOSOBNI APARTMAN (80M2) sastoji se od dnevnog boravka u kome se nalazi  kožna garnitura/ fotelja, dvosed, trosed (rasklapanjem dobija se francuski lezaj dimenzija 

160x200), klub sto, smart TV, BBM TV kanali, bezični telefon, podno grejanje, električne roletne, terasa opremljena sa garniturom za sjedenje. U kuhinji šank, barske stolice, šporet sa ravnom pločom i rernom, respiratorom, frižider, mašina za suđe, garnitura za sedenje. Spavaća soba sadrži francuski lezaj, garderober/orman sa ogledalom, toaletni sto, tabure, intimno svetlo, smart TV od 32 inča, sef, električna roletna. Kupatilo je od belog mermera opremljeno modernom staklenom tuš kabinom, bideom.

DVOSOBNI APARTMAN 85M2 sastoji se od dnevnog boravka u kome se nalazi  kožna garnitura/ fotelja, dvosed, trosed (rasklapanjem dobija se francuski lezaj dimenzija 160x200), klub sto, smart TV, BBM TV kanali, bezični telefon, podno grejanje, električne roletne, terasa opremljena sa garniturom za sjedenje. U kuhinji šank, barske stolice, šporet sa ravnom pločom i rernom, respiratorom, frižider, mašina za suđe, garnitura za sedenje. Spavaća soba sadrži francuski lezaj, garderober/orman sa ogledalom, toaletni sto, tabure, intimno svetlo, smart TV od 32 inča, sef, električna roletna. Kupatilo je od belog mermera opremljeno modernom staklenom tuš kabinom, bideom.


Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan  Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga  prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.

Drugi dan - predposlednji dan  Boravak na bazi  uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.

Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom

U CENU PUTOVANJA JE  UKLJUČENO

Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

Boravišna taksa - plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće  UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u  poslovnici SUPERNOVA TRAVEL, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka  kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA
Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije...).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA
Akontacija 40% , ostatak - odloženo plaćanje čekovima građana , u tri jednake mesečne rate,  bez kamate.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE

Visa, Master  i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.

TURISTIČKI KREDITI
Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.

Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA  naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima.OPŠTI USLOVI PUTOVANJA  Supernova Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije  (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Supernova travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontaci

 

Garancija putovanja u visini 300.000.- Eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku

neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom

putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0011/2016 od 25.01.2016. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011

3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs Organizator poseduje polisu za

osiguranje garancije putovanja broj 300049881 ADO DDOR Novi Sad (25.01.2017-25.01.2018 god.)Napomena: U slučaju promena na monetarnom

tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putonja zadržava pravo na korekciju cena. Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Supernova travel-a,

licenca OTP 343.