logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5777

Apartmani Sun Village

Apartmani Sun Village

Kategorija:

Plaža: 150

Usluga: Noćenje sa doručkom


Upit / Rezervacija


Lokacija:
Turistički kompleks SUN VILLAGE nalazi se u mirnom bokeljskom mjestu Đenovići udaljenom 3 km od Herceg Novog. Na idealnoj poziciji za one koji žele da upoznaju običaje i ljude u Boki, kao i karnevalsku tradiciju. Izgrađen je na površini od 5.500 m², udaljen 150n od mora.

Kompleks se sastoji od četri vile Fiona, Galina, Bianca i Petricija. Galerijski sistem komunikacija, koje su okrenute ka centralnom delu kompleksa, omogućavaju stalan vizuelni kontakt spoljašnjeg i unutrašnjeg prostora.

Hotelski sadržaji
“Sun Village Beauty Studio” pruža intimno mesto za uživanje, spokoj , mir i odmor. U jedinstvenom ambijentu gostima se nudi kompletan asortiman usluga uključujući pedikir , manikir kao i razne ručne masaže, koristeći pritom najčistija eterična ulja.

Usluga: 
noćenje/doručak uz mogućnost doplate za večeru.

Plaža:
Šljunkovito/betonska plaža je udaljena oko 150 m od objekta. Plažni mobilijar se dodatno plaća.

Smeštaj:
Apartmanski program je koncipiran za smeštaj, odmor i rekreaciju. Sadržaji su takvi da omogućavaju prijatan odmor. Unutrašnje uređenje i povezanost sadržaja obezbeđuje zanimljiv i sadržajan boravak gostima u toku cele godine.
Svaki apartman je osunčan i sa velikim terasama. U sklopu dnevnog boravka sadrže potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem i kupatilo sa tuš kabinom. Apartmani su opremljeni klima uređajima, video nadzorom, TV-om, brzim internetom…

Jednosoban apartman
Svaki apartman ima balkon. Apartman se sastoji od dnevne sobe sa potpuno opremljenom kuhinjom u kombinaciji sa trpezarijom, odvojenu spavaću sobu s bračnim krevetom i kupatilo. Na raspolaganju su jednosobni apartmani kapaciteta za 2, 3, 4 i 5 osoba.
Pomoćni krevet na upit
Maksimalan broj gostiju: 5
Dečji krevetac na upit

Dvosoban apartman

Dvosoban apartman ima dva balkona. Apartman se sastoji od dnevnog boravka sa potpuno opremljenom kuhinjom u kombinaciji sa trpezarijom, dve odvojene spavaće sobe i dva kupatila. Maksimalan kapacitet 6 osoba.
Pomoćni krevet na upit
Maksimalan broj gostiju: 7
Dečji krevetac na upit

Trosoban apartman

Trosoban apartman ima dva balkona. Apartman se sastoji od dnevnog boravka sa potpuno opremljenom kuhinjom u kombinaciji sa trpezarijom, tri odvojene spavaće sobe i dva kupatila. Maksimalan kapacitet 8 osoba.
Pomoćni krevet na upit
Maksimalan broj gostiju: 8
Dečji krevetac na upit

Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  NBS;  Cena  je  garantovana  samo  za  uplatu  kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. 3

  AVANSNO:
  - Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

  NA RATE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
  - Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

  PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.