logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5777

Hotel Casa del Mare - Pietra

Hotel Casa del Mare - Pietra

Kategorija:

Plaža: 50 m

Centar: 3 km od Kotora

Usluga: Noćenje sa doručkom


Upit / Rezervacija


Lokacija:

Luksuzan i elegantan Boutique Hotel Casa del Mare – Pietra se nalazi u Dobroti, na samo 50 metara od šetališta i mora kao i 3km od Staroga grada Kotora.


Hotelski sadržaj:

Hotel ima otvoreni, sezonski bazen sa terasom za sunčanje, mali wellness kutak sa jacuzzy kadom, saunom i interesantnim izborom tretmana za tijelo. U prizemlju se nalazi i restoran koji predstavlja spoj mediteranske, internacionalne i tradicionalne bokeljske kuhinje serviran na moderan način, kao i veliki izbor vina iz čitavoga svijeta. Hotel je odličan izbor za sve hedoniste i ljude koji traže intimno mijesto da započnu svoju avanturu.

Usluga:

Noćenje/ doručak, švedski sto.

Plaža:

U blizini hotela se nalazi nekoliko malih plaža i uvala koje su šljunkovite i betonske.

Smeštaj:

Hotel ima 8 komfornih individulano dizajniranih soba, svaka sa svojom temom drugog kamena, visokokvalitetnim namještajem i svim hotelskim sadržajima na nivou 5*.

Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  NBS;  Cena  je  garantovana  samo  za  uplatu  kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. 3

  AVANSNO:
  - Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

  NA RATE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
  - Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

  PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.