logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski

Vila Prive

Kategorija:

Plaža: na plaži

Usluga: najam


Upit / Rezervacija


Lokacija: Litohoro, Olimpska regija, Grcka , GPS KOORDINATE:   40°06'57.7"N 22°33'23.7"E

Vila Prive se nalazi na samoj plaži, u vikend naselju Plaka Litohoro na oko 80 kilometara od Soluna ka jugu. Ono sto vilu Prive od drugih vila izdavaja jeste blizina planine Olimp. Priroda je bila krajnje izdašna  pa je u ovom delu Grčke obale predivna klima, dakle poznata letnja vrelina i suv vazduh su pomesani sa planinskom ruzom vetrova. Vila Priva i njeno okruženje malo koga mogu ostaviti ravnodušnim. Miris borovine uz tako drag  miris mora, plavetnilo i zelenilo jedno kraj drugog  su stvari o kojima mnogi od nas maštaju. Bas to se na jedan divan, jedinstven način, dodiruje i meša u okolini vile Priva. Veliko travnato dvorište sa obiljem hlada i kutaka za prijatan boravak se završava nekom vrstom prirodne ogradjene terase sa pogledom na pučinu. U dvorištu su čak dva letnjikovca, jedan glavni sa roštiljem i garniturom za sedenje, i drugi na samom kraju dvorišta iznad obale medju borovima.  U dvorištu vile Prive je i teren za mini basket kao i dečije igralište. Celo dvorište u stvari jeste veliko igralište i oaza za uživanje i odmor.  Privatni parking se takodje nalazi u dvorištu. U ovoj vili možete iznajmiti pojedinačno dve smeštajne jedinice ili ukoliko je veće društvo u pitanju moguće je zakupiti  celu vilu. Objekat sadrži odlično opremljene velike apartmane: 1/6 dupleks i 1/9+2 triplex koji su veoma retki u ponudi uopšte i zbog toga je toplo preporučujemo. Iz dvorišta stepenice vode na šljunkovito-peskovitu plažu koja je namenjena samo za goste vile Prive. Plaža nije ogradjena niti na bilo koji način izolovana već je prosto lišena bilo kakve gužve zbog položaja samog objekta.  Vlasnik vile Priva veoma dobro brine o plaži, uređuje je i organizuje kako bi gosti mogli da je neometano da uživaju na njoj. Prvo veće mesto je Leptokarija koja je od vile udaljena 5.5km. Ovde se nalazi i jedan od prodajnih objekata trgovinskog lanca Lidl.  Leptokarija inace kao i vecina sličnih mesta u Grckoj ima pijačni dan a to je u ovom slučaju utorak. Tada je moguće nabaviti svežu ribu ali mnogo toga toga drugog što čini ponudu lokalnih domaćih proizvoda.

Sadržaj vile: dvorište, parking,
roštilj na otvorenom, 
sopstvena plaža, 
WI-FI internet

Boravišna taksa u  Grčkoj: Od 01.01.2018. se vrši naplata boravišne takse u Grčkoj u privatnom smeštaju. Cena boravišne takse iznosi 0,5 € dnevno po smeštajnoj jedinici (studiju/apartmanu). Boravišna taksa se plaća na licu mesta ( na dan dolaska u vilu).

Vaše leto sa Turističkom agencijom Supernova može da počne!

Sadržaj duplexa: 
čajna kuhinja sa posudjem i priborom, 
frižider, 
garnitura za sedenje na terasi, 
klima uredjaj, 
kupatilo sa toaletom, 
terasa, 
tv


Tip smeštaja:

1/6 duplex – u jednoj prostoriji kuhinja, 2 kanabea  u prizemlju, kupatilo. Na spratu dve odvojene prostorije, u obe po dva obična ležaja, kupatilo.

1/9+2 triplex- u jednoj prostoriji kuhinja, 2 kanabea  u prizemlju, kupatilo. Na spratu tri odvojene prostorije, u jednoj dva obična ležaja, drugoj bračni ležaj i trećoj dva obična ležaja i kanabe, kupatilo.


U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

 

AUTOBUSKI PREVOZ:
1. Dan – Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima (mesto polaska biće naknadno objavljeno). Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa. Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.
2. Dan – Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
3. – 11. Dan – Boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
12. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije).  Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.
13. Dan – Dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim časovima.
 Napomena: polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Proveriti jedan dan pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme polaska autobusa.

SOPSTVENI PREVOZ:
1.dan Dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan do predposlednji dan boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan. Napuštanje  apartmana/studija  do 09:00 časova

VAŽNE NAPOMENE:

* Početak korišćenja smeštajne jedinice (apartmana – studia) od 14:00 sati na dan dolaska  a napuštanje smeštajne jedinice (apartmana – studia) zadnjeg dana boravka u 09:00  sati. Higijenu u apartmanima i studijima održavaju gosti, a posteljina se menja najmanje jednom u toku smene. Eventualne neispravnosti i nedostatke u smeštaju prijaviti odmah predstavniku agencije. Putnici su obavezni da prilikom ulaska u smeštaj, predaju 1 pasoš, koji će im biti vraćen na dan odlaska. Svaku pričinjenu štetu putnik je u obavezi da nadoknadi vlasniku objekta pre napuštanja smeštaja. Svaka oštećenje, koje je postojalo u smeštaju prilikom ulaska, a nije prijavljeno predstavniku, tretiraće se kao šteta, koju su pričinili putnici koji trenutno borave unutra.

*Putnici su dužni da poštuju kućni red objekta u kom su smešteni, u suprotnom vlasnik objekta ima pravo da ih iz istog udalji, a agencija ne snosi nikakvu odgovornost, niti obavezu, niti je dužna da vrati pare putnicima.

* Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija.

* Organizator zadržava pravo da putem FIRST MINUTE ili LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

* Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencija.

* Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).

* Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

* Svi putnici su obavezni da poštuju važeće  zakonske i carinske propise za iznošenje dinara i deviza iz zemlje.

* Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

* Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost, oba roditelja, na punoletno lice sa kojim putuju

*Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije..


*Minimum za realizaciju putovanja po polasku: autobus-40 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadrzava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.