logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5844

Hotel Bellis Deluxe

Hotel Bellis Deluxe

Kategorija:

Centar: 3km

Usluga: AL


Upit / Rezervacija


Lokacija:
Na peščanoj plaži, 3 km od centra grada Belek, 32 km od aerodroma u Antaliji. Hotel se sastoji iz glavne zgrade i vila u okruženju, ima 600 soba.

Sadržaj:
glavni restoran, a la carte restorani (meksički, steak, sushi), pet barova, otvoreni i unutrašnji bazeni za odrasle, bazeni za decu, akvapark sa ukupno 14 tobogana za decu i odrasle, teniski tereni, bežični internet, zoološki vrt, jahački klub, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, đakuzi, masaže, bioskop, internet, diskoteka, frizer, servis za pranje rublja, prodavnica. 
Ponuda za najmlađe: otvoreni i unutrašnji bazen za decu, akvapark, tobogani, dečiji meni, mini klub za decu od 4-12 godina, klub za decu od 13-16 godina, mini disko, igraonica, igralište, animacija. Hotel ima koncept za bebe (hrana, kade za kupanje, sterilizatori flašica itd). 
Sportske aktivnosti: tenis, stoni tenis, bilijar, kuglanje, golf, košarka, odbojka, pikado, aerobik, fitness, sportovi na vodi. 
Usluge i aktivnosti uz doplatu: uvozna pića, sobna usluga, a la carte restorani 10 eur po osobi, ceđeni sokovi, pakovani sladoled na baru, sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene i časovi tenisa, segway, jahački klub, masaža, frizer, servis za pranje rublja, telefon, internet cafe, igraonica, prodavnice. Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.

Ishrana

ultra all inclusive – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, snack, večera, dečiji bife od 18:30 - 21:30h, noćni obrok, gozleme od 11:00-16:00h, sladoled od 12:00-18:00 & 19:00-21:30h, poslastičarnica, bar na plaži, alkoholna i bezalkoholna pića u diskoteci od 23:00-02:00h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela). 


Standardne sobe 
veličine oko 25 m2: klima uređaj, tepih, SAT TV, telefon, mini bar set za kafu i čaj, sef, kupatilo, fen papuče, balkon. Camelia garden sobe su veličine od oko 22m2 dok su Camelia porodočne veličine od oko 50m2, čine ih dve sobe, imaju jakuzzi i bademantil uz svu ostalu standardnu opremu u sobi.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.