logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5844

Hotel Eliros Mare

Hotel Eliros Mare

Kategorija:

Plaža: na plaži

Centar: 4km

Usluga: polupansion/all inclusive


Upit / Rezervacija


Lokacija: hotel Eliros Mare se nalazi na peščanoj plaži, 4 km od mesta Georgioupolis, 17 km od grada Retimno, 45 km od aerodroma u Hanji. Hotel ima 145 soba. 

Sadržaj hotela: recepcija, restoran, a la carte restoran, bar, bar na plaži, bazen, bazen za decu, besplatan wi-fi internet u zajedničkim prostorijama hotela, klub za decu, igralište za decu, bilijar, stoni tenis, teniski teren, odbojka na plaži, sportovi na vodi.

Ishrana: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela). Mogućnost doplate za all inclusive.

Vaše leto sa Turističkom agencijom Supernova može da počne!

Sadržaj soba: Standardne i porodične sobe: klima uređaj, SAT TV, telefon, sef i frižider (uz doplatu), Wi-fi internet, fen, kupatilo, balkon ili terasa.
 

Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  NBS;  Cena  je  garantovana  samo  za  uplatu  kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. 3

  AVANSNO:
  - Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

  NA RATE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
  - Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

  PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.