logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski

Hotel Voi Floriana Resort

Kategorija:

Plaža: na plaži

Centar: 10km

Usluga: polupansion / all inclusive


Upit / Rezervacija


Lokacija: hotel Voi Floriana je veliki hotelski kompleks koji se nalazi direktno na peščano - šljunkovitoj plaži na Jonskoj obali Kalabrije u mestu Simeri Mare. Najbliže mesto je Katanzaro Lido i udaljeno je 10 km a aerodrom 45 km. Hotel ima 328 soba raspoređenih u nekoliko vila okruženih zelenilom.

Sadržaj hotela: bazen sa odvojenim delom za decu, restorana i dva bara, amfiteatar sa dnevnom i večernjom animacijom, tematske večeri, razne sportove na vodi i terene za tenis i košarku, disko klub, Wi Fi u zajedničkim prostorijama.

Ishrana: polupansion - doručak i večera (samoposlužiavnje, izbor više jela) ili all inclusive - "sve uključeno" - doručak, ručak, večera, voda, vino i sokovi pivo, dve užine u toku dana.

Vaše leto sa Turističkom agencijom Supernova može da počne!

Sadržaj soba: klima uređaj, SAT TV, frižider, kupatilo sa fenom. Klasik sobe se nalazi u prizemlju i na prvom spratu i imaju balkon ili verandu ako su u prizemlju. Deluks sobe dobijaju ležaljke i suncobrane  u prvom redu na plaži za razliku od ostalih tipova soba i dnevnu zamenu peškira za plažu.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.