logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5777

Hotel Delphin Botanik Platinum

Hotel Delphin Botanik Platinum

Kategorija:

Plaža: 0 m

Centar: 32 km

Usluga: All inclusive


Upit / Rezervacija


Lokacija:
hotel Delphin Botanik Platinum je otvoren 2014. godine i nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži, u mestu Okurdžalar, 32 km od centra grada Alanja, 90 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima 239 standardne i 208 porodičnih soba.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, pet a la carte restorana (meksički, italijanski,grčki, francuski i dalekoistočni), otvoreni bazen samo za goste ovog hotela a ostale mogu da koriste zajedno sa gostima Botanika, bazen za decu, tobogani (kamikaze tobogan je dozvoljen deci preko 15 godina) sve u Botaniku, spa, tursko kupatilo, sauna, đakuzi, masaža, frizer, prodavnica, internet, diskoteka, bioskop, šatl bus za Alanju, Side i Manavgat za koji je potrebna samo rezervacija. 

Sportske aktivnosti: 
odbojka, stoni tenis, bilijar, pikado, tenis, aerobik, fitnes, sportovi na vodi. 

Ponuda za najmlađe: 

bazen za decu, luna park, igralište, mini klub, mini disko, dečiji meni, igraonica, animacija. 

Usluge i aktivnosti uz doplatu: 
uvozna pića, flaširana pića, sportovi na vodi, bilijar, tenis u noćnim terminima i oprema, ronjenje, frizer, servis za pranje rublja, masaža, rapu đakuzi, telefon, internet, igraonica, prodavnice. 

Ležaljke, suncobrani, peškiri na plaži su besplatni.

Ishrana:
all inclusive – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, snack, večera, noćni obrok, sveže ceđeni sokovi, sladoled na pool baru od 10:00-24:00 h, kafa i kolači (na pool baru i sneck baru), branč nedeljom uz šampanjac od 07:00-14:30 h, diet bife i dečiji bife u glavnom restoranu i mini bar u sobi, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela).

http://www.botanikplatinum.com/ 

Sobe:
standardne sobe (cca 31 m2) imaju klima uređaj, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet, mini bar, sef, kupatilo, fen, balkon ili terasu.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.