logo
Majke Jevrosime 29, 11000 Beograd - Tel: (011) 33 73 183
 • srpski
 • engleski
 • ruski
 • Prodajni kurs banke Intesa: 120.364
 • Srednji kurs NBS: 118.0039

Župa Wellness & Spa

Župa Wellness & Spa

Kategorija:

Usluga: Polupansion


Upit / Rezervacija


ŽUPA WELLNESS & SPA

Konačište Župa je  ugostio svoje prve goste krajem 2017. godine.

Objekat je podignut na mestu nekadašnjeg odmarališta Župa, iznad odmarališta Suva Ruda, i neposredno ispod hotela Srebrna Lisica (ex Investbanka). Župa Wellness & Spa se nalazi u neposrednoj blizini staze Malo jezero od koje je udaljena oko 200m. Udaljenost od centra Kopaonika (Konaka) je oko 400m stazom Malo jezero ili oko 800m putem ukoliko želite autom da se spustite do centra.  Projektovan je i izgrađen na način da zadovolji potrebe savremenog gosta, bez obzira na period godine kada se boravi u njemu. U neposrednoj blizini nalazi se pojas zelenila obrastao borovom šumom.

Pored prostranog i udobnog smeštaja, Župa apartmani gostima mogu ponuditi prelepo dizajniran prostor recepcije, kao i lobi bar, pansionski i "A'la carte" restoran, unutrašnji bazen sa Wellness & Spa ponudom i podzemnu garažu ukupne površine od 1315 m2 sa preko 50 parking mesta. Podzemna garaža poseduje sistem ventilacije, kao i protivpožarni sistem sprinkler tipa.

Gostima je na raspolaganju besplatan pristup internetu putem wi-fi mreže. Ljubazno osoblje recepcije obavestiće vas o pristupnim podacima za korišćenje ove usluge. Prijem televizijskih kanala obezbeđen je putem satelitske mreže i sadrži nacionalne, domaće, ino, sportske i dečije kanale, koji su dostupni u svim apartmanima.  

Pristup vozilom - pešački pristup objektu Župa

Do objekta se kolima kao i pešice stiže saobraćajnicom koja se od puta Kopaonik - Rudnica odnosno Kopaonik - Jošanička Banja odvaja ka tehničkoj bazi Skijališta Srbije (kod Hotela Olga Dedijer) i  kolskom prilazu ski stazama Malo jezero i Sunčana dolina.

Ski pristup - izlaz na staze:

Sa samo par zamaha savladaćete razdaljinu od nepunih 200 metara, koliko goste deli od najbliže staze za skijanje Malo jezero. Za povratak u objekat skijašima savetujemo izlaznu stanicu ski lifta Malo jezero, odnosno spust desnom ivicom sa staze Sunčana dolina, pa niže putem gde dolazite neposredno pred skijašnicu i ski rental PANTA objekta Župa.

SARUNA Wellness & Spa - "doživi i oseti Wellness u svom telu i duhu"

SARUNA Wellness & Spa u svojoj ponudi ima:

 • 2 finske saune
 • 3 sobe za masažu 
 • 1 unutrašnji bazen 9 x 4,5 m
 • 1 jakuzzi

Upravljanje bazenom i Spa centrom objekta Župa na Kopaoniku povereno je vrhunskim stručnjacima SARUNA, koji su svoje kvalitete već dokazali u vrhunskim hotelima Evrope.

Restorani i barovi:

Lobi bar

Zamišljen i dizajniran u svrhu opuštanja, naš lobi bar predstavlja mesto gde uz čaj ili kafu možete uživati u vašoj omiljenoj knjizi.

Idelan je za nove susrete ili za čašicu pića uz razgovor sa skijaškim prijateljima, ali je takođe i mesto za odmor u udobnim garniturama i foteljama posle dana ispunjenog aktivnostima. Prostor lobi bara je namenjen nepušačima.

Pansionski i A'la carte restoran

U nezavisnoj, ali toplom vezom povezanoj zgradi napravljenoj u stilu brvnare, nalaze se restorani ukupne površine od skoro 350 m2. Kompletan enterijer je planinskog tipa sa kombinacijom prirodnog drveta, poluoblica i kamenih detalja.

Ishrana je na bazi polupansiona ( doručak + večera ) i servira se po principu bifea (švedski sto) ili po principu izbora vise jela, u koliko u hotelu boravi manje od 20gostiju. Domaća i internacionalna kuhinja, kao i poznati specijaliteti kopaoničkog kraja, zagolicaće sva čula gostiju, a posebno onih sa gurmanskom žicom.

Dekorativna rasveta i kvalitetno ozvučenje u našim restoranima svakako će upotpuniti utisak ukusa gurmanske ponude naših restorana.

Čaša kvalitetnog vina i pogled na vrhove Kopaonika u suton, uz uživanje sa dragim ljudima pored sebe, idealno opisuje atmosferu koja vlada u našem restoranu, a mi ćemo vam samo reći: Izvolite u Župu.

Skijašnica - ski depo, ski renta i ski škola

Od decembra 2018. godine gostima Župe biće na raspolaganju moderna skijašnica koja posluje po principu Ski depoa, gde se gostima oprema čuva u toplom prostoru pod nadzorom.

Gostima kojima je potrebno iznajmljivanje ski opreme na raspolaganju su usluge Ski Rentala PANTA, sa opremom nove generacije najpoznatijih ski brendova kao što su Fisher, Nordica, Blizzard i Elan, i tp sve po povoljnim cenama.

Podučavanje zainteresovanih veštinama skijanja i snow board-a povereno je profesionalcima iz licencirane SKI ŠKOLE KOPAONIK, koja predstavlja najveću ski školu na ovim prostorima.

Korisnici Supernova travel SKI PAKETA sve usluge mogu rezervisati i platiti u pretprodaji uz uživanje pogodnosti ranog bukinga i SKI BONUS-a. Gostima koji u pretprodaji rezervišu i plate Ski pass putem prodajne mreže Supernova travela, SKI PASS POTRČKO će besplatno isporučiti dokumenta na recepciju Župe.

 

Smeštaj:

Sve sobe u objektu Župa na Kopaoniku su apartmanskog tipa, i mogu da smeste 4 - 7 odraslih osoba. Poseduju jednu ili dve spavaće sobe, kao i dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom.

Prilikom opremanja enterijera apartmana u Konačištu Župa, posebna pažnja je posvećena kvalitetu i toplim detaljima koji utiču na udobnost boravka u njima.

Svi apartmani u objektu su projektovani po istom principu, poštujući funkcionalnost i koristeći moderna rešenja uklopljena u planinski ambijent i okolinu.

Apartmani poseduju kupatila opremljena keramikom i nakitom visokog kvaliteta, sa wc-om i tuš kabinom. Svaki apartman ima nezavisnu pripremu tople vode, korišćenjem bojlera nove generacije.

Pristup internetu je moguć i koristi se bez naplate u svim apartmanima. Količina i brzina protoka podataka, kao i jačina signala u svim tačkama smeštaja ograničena je tehničkim ograničenjima kako provajdera, tako i opreme za wi-fi u objektu.

Apartman za tri osobe (32-37m2) sadrži:

 • Ulazni deo u apartman sa garderoberom i kupatilom
 • Trpezariju sa kuhinjom i pripadajućim trpezarijskim stolom i stolicama
 • Prostor za sedenje sa sofom (kaučem), klub stočićem i TV-om. Sofa u dnevnom boravku (dvosed ili trosed) se otvara u dodatni ležaj za 2 osobe
 • Spavaću sobu sa dva singl ležaja ili jednim bračnim ležajem, kao i pripadajućim garderobnim ormanom

Apartman za četiri osobe (32-37m2) sadrži:

 • Ulazni deo u apartman sa garderoberom i kupatilom
 • Trpezariju sa kuhinjom i pripadajućim trpezarijskim stolom i stolicama
 • Prostor za sedenje sa sofom (kaučem), klub stočićem i TV-om. Sofa u dnevnom boravku (dvosed ili trosed) se otvara u dodatni ležaj za 2 osobe
 • Spavaću sobu sa dva singl ležaja ili jednim bračnim ležajem, kao i pripadajućim garderobnim ormanom

Apartman za pet osoba (40 -50m2) sadrži:

 • Ulazni deo u apartman sa garderoberom i kupatilom
 • Trpezariju sa kuhinjom i pripadajućim trpezarijskim stolom i stolicama
 • Prostor za sedenje sa sofom (kaučem) i foteljom, klub stočićem i TV-om. Sofa u dnevnom boravku (dvosed ili trosed) se otvara u dodatni ležaj za 2 osobe, a fotelja u ležaj za 1 osobu
 • Spavaću sobu sa dva singl ležaja ili jednim bračnim ležajem kao i pripadajućim garderobnim ormanom

Apartman za šest osoba (54 - 59 m2)sadrži:

 • Ulazni deo u apartman sa garderoberom i kupatilom. Apartman za 6 osoba poseduje i nezavisan - odvojen wc
 • Trpezariju sa kuhinjom i pripadajućim trpezariskim stolom i stolicama
 • Prostor za sedenje sa sofom (kaučem) i foteljom, klub stočićem i TV-om. Sofa u dnevnom boravku (dvosed ili trosed) se otvara u ležaj za 2 osobe.
 • 2 spavaće sobe, jedna sa dva singl ležaja, a druga sa jednim bračnim ležajem. Svaka od spavaćih soba poseduje i pripadajući garderober

Apartman za sedam osoba (59 - 69m2) sadrži:

 • Ulazni deo u apartman sa garderoberom i kupatilom. Apartman za 7 osoba poseduje i nezavisan - odvojen wc
 • Trpezariju sa kuhinjom i pripadajućim trpezariskim stolom i stolicama
 • Prostor za sedenje sa sofom (kaučem) i foteljom, klub stočićem i TV-om. Sofa u dnevnom boravku (dvosed ili trosed) se otvara u ležaj za 2 osobe, a fotelja u ležaj za 1 osobu
 • 2 spavaće sobe, jedna sa dva singl ležaja, a druga sa jednim bračnim ležajem. Svaka od spavaćih soba poseduje i pripadajući garderober

CENA UKLJUČUJE:

- Najam apartmana za navedeni broj noći, posteljinu, peškire, struju, vodu, završno čišćenje, osnovno dnevno održavanje, korišćenje ski depoa, wi-fi ;

CENA NE UKLJUČUJE:

- POLUPANSION, doplata je obavezna za period od 23.Decembra do 17.Marta i iznosi 18 eur po osobi dnevno; Deca 2 do 12. godina plaćaju 9 eur. Deca do 2 godine besplatno; Restoranske usluge u okviru objekta Župa pruža  dobro poznat kopaonički restoran “Alo Alo”;

- WELLNESS & SPA CENTAR, (opciono) finska sauna, turska sauna, infra crvena "IR" sauna, sobe za masažu, unutrašnji bazen 9 x 4,5 m, jakuzzi;

Cena Spa karte (ulazak na bazen i korišćenje svih sauna)  iznosi 990 rsd po osobi, deca plaćaju 690 rsd. Porodična karta (2 odraslih i do troje dece) 2990 rsd. Za korišćenje spa zone do 15h odobrava se 10% popusta; Ostale usluge Spa centra se plaćaju po definisanom cenovniku; Usluge Spa & Wellness centra se rezervišu i doplaćuju na licu mesta, prema raspoloživosti; Detaljnije o uslugama Spa & Wellness centra “Saruna” na sajtu www.supernovatravel.rs.

- PARKING U PODZEMNOJ GARAŽI (opciono), po ceni od 800 rsd dnevno, prema raspoloživosti na licu mesta;

- DOČEK NOVE GODINE (opciono) 50 eur doplata za odrasle osobe, deca do 12 god. 25 eur. (Živa muzika, svečana večera, aperitiv ili sok, voda, šampanjac u ponoć)

- Boravišna taksa (obavezno) nije uračunata  u cenu i plaća se u agenciji: Odrasli: 100,00 RSD dnevno; Deca od 7 do 15 god 50 RSD dnevno; Deca 2 do 7 god.: besplatno;



CENOVNIK WELLNESS & SPA

Tretmani lica

 

POWER C 

 Tretman koji daje sjaj koži i poboljšava njen izgled. Daje energiju oštećenoj ili dehidriranoj koži, prosvetljuje i ujednačava ten. Power C linija sadrži visoku koncentraciju aktivnih supstanci (vitamina C i ekstrakta nara).

Power hyaluronic

 Power hyaluronic je tretman koji se sprovodi kako bi se dubinski hidrirala koža, ali i zaštitila od prebrzog gubitka vode koji se javlja zbog uticaja spoljnih agresivnih faktora. Moćno osveženje, biostimulacija, efekat mladalačkog izgleda i namenjen svim tipovima kože.

“Oxygen & Radiance” by Thalion

 Profesionalni tretman lica sa kiseonikom. Tretman vraća i čuva dugotrajan efekat svežine lica. Pored kiseonika sadrži i hijaluronsku kiselinu niske i srednje molekuralne mase, masku koja ujednačava ten kao i završne kreme i serume za blistav ten.

Express beauty by Thalion

 Predstavlja kratki tretman lica za osveženje lepote. Sastoji se iz pilinga, kratke lifting masaže i maske. Pilingom i masažom se pospešuje cirkulacija tkiva lica, dovodi do bolje ishrane tkiva i zahvaljujući tretmanu, koža momentalno dobija sjaj i svežinu.

Winter Exclusive Package

MARINE MAGNESIUM CURE 

 Terapija magnezijumom za oporavak mišića sa masažom i pakovanjem. Omogućiće direktan prodor minerala kroz kožu i delovati preventivno na gubitak istog. Tretman ima anti-stres i opuštajući efekat na telo, reguliše nervnu napetost i potpuno rebalansira energiju.

Mango Hydrating ritual

 Hidrirajuci ritual na bazi manga sadrži piling na bazi manga, koji odstranjuje sve mrtve ćelije sa površine kože čime omogućava bolju resorpciju aktivnih materija iz pakovanja. Hranljivo pakovanje sa egzotičnim mirisom deluje hidrirajuće i umiruje kožu.

"ROYAL GLOW" TREATMENT WITH CANNABIS

 Tretman „Kraljevski sjaj“ uključuje piling celog tela konopljom. Detaljno čisti kožu, oslobađa je mrtvih ćelija a ujedno štiti zahvaljujući visokom sadržaju konopljinog ulja. Tretman se nastavlja masažom u kojoj se kombinuju 2 preparata: masažna sveća sa aromom konoplje i zlatni balzam.

Tired Feet spa ritual

 Obradujte sebe čistim zadovoljstvom i doživljajem potpune relaksacije. Ovaj ritual za umorna stopala u sebi sadrži piling na bazi bora, ruzmarina i lavande , masazu koja deluje relaksirajući na mišiće stopala kao i pakovanje sa finim morskim algama.

Masaže

Deep tissue masaža

Masaža dubokih tkiva ili ‘Deep Tissue massage’, kako je još zovu, je savršena masažna tehnika za one koji vole jači pritisak i snažnije masažne hvatove. Za razliku od relaks masaže, ona ima mnogo veći dubinski efekat i odlična je za razbijanje takozvanih kvržica u mišićima na koje se klijenti najčešće žale. Njom se rasterećuju tetive i ligamenti, poboljšava se pokretljivost i olakšava se oslobađanje toksina iz umornih i preopterećenih mišića.
Deep Tissue je vrsta duboke prijatne masaže tkiva i mišića. Ona umiruje hronične bolove i napetosti unutar celog tela kroz lagane ali duboke pokrete i snažan pritisak. Kada su mišići u stanju stresa blokira se dotok kiseonika i hranjivih materijala u tkiva. Tako dolazi do upala i nagomilavanja toksina u tkivima a ova masaža opušta mišiće, otklanja toksine, poboljšava cirkulaciju i razmenu kiseonika. Duboki dodir koji leči sve!

Relax masaža

Relax masaza wellness centra Saruna predstavlja izuzetno prijatnu vrstu masaže koja ima blagotvorno dejstvo za ljudski organizam. Izvodi se blagim i sporim raznovrsnim masažnim pokretima u prijatnom ambijentu uz opuštajuće arome eteričnih ulja za što veći stepen relaksacije i restauracije energetskog balansa. Ulje visokog kvaliteta omogućava da pokreti terapeuta klize i pritom nema povlačenja kože i neprijatnih osećaja. Specifičnost ove vrste masaže su spori, dugi i široki pokreti umerenog intenziteta koji čine ovu masažu jako prijatnom. Prilikom izvođenja masaže utičemo na organizam u celini: delujemo na nervni sistem preko dodira kože, kao i na kosti, organe, čula, mišiće i pokrećemo telesne tečnosti. Ova masaža omogućava potpuno oslobađanje od bola i napetosti, totalnu relaksaciju tela i uma, poboljšava cirkulaciju tako što širi krvne sudove poboljšavajući ishranu ćelija kiseonikom, poboljšava izdržljivost i elastičnost mišica i drugih mekih tkiva i ubrzava metabolizam, što dodatno pospešuje izbacivanje štetnih metaboličkih materija iz organizma. Preporučuje se svima onima koji žele da se opuste, oslobode napetosti i postignu potpunu relaksaciju. Odvojite vreme za sebe i uživajte u masaži koja će popraviti Vaše fizičko i duhovno stanje, kako bi se osećali odmorno, rasterećeno i osveženo.

Antistres masaža

 Antistres masaža predstavlja kombinaciju relaks i terapeutske masaže, za koju se koriste posebna aromatična ulja koja doprinose dodatnom opuštanju. Podrazumeva masažu celog tela na kojoj se terapeut fokusira na mesta gde se stres najčešće lokalizuje kao što su vrat, ramena, leđa, glava, dlanovi i stopala, u cilju otklanjanja stresa i napetosti u mišićima. Snažno deluje na zdravlje i na raspoloženje i predstavlja odličan način za borbu protiv svakodnevnog stresa koji može ostaviti fizičke i psihičke posledice u našem telu. Terapeut se služi tehnikama koje koristi u relaks masaži, razlika je u delovima tela kojima se posebno posvećuje pažnja, gde se nalaze nervni završeci i gde su pokreti sporiji, mekši i duži, a može se dodati i blago istezanje. Radi se o laganim opuštajućim pokretima, uz kombinaciju različitog pritiska na raznim bolnim  tačkama koje stimulišu centralni nervni sistem. Uspostavlja ravnotežu u organizmu i oslobađa od telesne i emotivne napetosti. Preporučuje se svim osobama kojima je potrebno opuštanje i oslobađanje od stresa i napetosti nakon radnog dana.

Terapeutska masaža

 Terapeutska masaža je specifična masaža koja se primenjuje u cilju uklanjanja bola i napetosti mišića u odredjenom delu tela. To je spoj više manuelnih tehnika koje se primenjuju u zavisnosti od problema koje treba ublažiti ili otkloniti, zbog čega se terapeutski ciljevi definišu zajedno izmedju terapeuta i klijenta. Umerenog je intenziteta, sa nešto jačim pritiskom od relaks masaže. Nakon opuštanja muskulature, fokus je na problematičnoj regiji: uglavnom se radi o bolu u ramenima, vratu i leđima. Preporučuje se svima koji osećaju bol ili napetost u određenom segmentu, kao i osobama sa povredama mekih tkiva, reumatološkim oboljenjima zglobova, deformacije kičmenog stuba, prelomima, problemima sa cirkulacijom ili metabolizmom. Takođe i kao dopuna određene terapije, ili kao osnovno sredstvo terapije za osobe svih uzrasta. Ova vrsta masaže opušta telo i pomaže u saniranju problema, poboljšava cirkulaciju i samim tim  i dotok kiseonika u tkiva, pomaže u eliminaciji toksina i smanjuje otok kod inflamatornih procesa. Utiče na krvni pritisak smanjujući ga, umanjuje efekte stresa i podiže imuni sistem. Najveću primenu ima kod bola u leđima, vratu i ramenima.

Anticelulit masaža

 se preporučuje osobama koje imaju problem sa vezivnim tkivom, slabom prokvljenošću I cirkulacijom I zadržavanjem viška vode. Ova masaža je intezivnija kako bi se obezbedila što bolja prokvljenost I otklonile masne naslage koje su zarobljene između masnih ćelija.  Problem sa celulitom se češče posmatra kao estetski a ne zdravstveni problem, a masaža je dokazano najefikasniji način u njegovom rešavanju. Masaža uklanja celulit ona takodje poboljšava cirkulaciju I podstiče bolji protok limfe. Masažom se podiže tonus, zateže koža I otklanjaju toksini koji u nagomilani u masnim ćelijama. Manuelnim tretiranjem regije sa izraženim celulitom pomažemo njegovim otklanjanju I vraćanju tonusa koži. Masaža je najuspešnija kad se radi u seriji od 10 tretmana.

Masaža stopala

 predstavlja posebno uživanje, relaksaciju, detoksikaciju i stimulaciju celog tela. Na stopalima se nalaze tačke koje odgovaraju svim organima i žlezdama u našem organizmu, kao i mnogobrojni nervni završeci. Masažom stopala, odnosno stimulacijom određenih tačaka mogu se otkloniti različite tegobe i blokade koje sprečavaju normalno funkcionisanje našeg organizma. Ona se sastoji od terapeutske masaže usmerene na stopalo, skočni zglob i potkolenicu, uz stimulaciju specijalnih tačaka preko kojih se putem nervnog sistema stimulišu odbrambeni potencijali oslabljenih i obolelih organa. Sama masaža predstavlja vid opuštanja, a može i  značajno uticati na poboljšanje zdravstvenog stanja. Smatra se da utiče na ublažavanje bolova, stresa i anksioznosti, poboljšanje raspoloženja i psihičkog stanja jer se bazira na pokretanju unutrašnje energije tela.  Svi pokreti su izuzetno prijatni i blagi,  zbog čega je ova masaža pogodna za osobe svih uzrasta.

Saruna masaža leđa

 je duboka relax masaža koja obuhvata čitavu muskulaturu leđa I ruku. Ova masaža pruža kompletno opuštanje leđa jer su dugi masažni pokreti osmišljeni tako da imaju za cilj da rasterete, opuste, omoguće uživanje jer se telo dovodi u stanje potpune relaksacije. Saruna masaža ledja izuzetno deluje na psiho-fizičko stanje I vraća potrebnu energiju.

Masaža za dvoje

 je vrlo primamljiva usluga u Vašem wellness centru Saruna. Namenjema je svima koji žele da provedu kvalitetno vreme zajedno. Dva različita terapeuta masiraju dvoje ljudi u isto vreme i u istoj prostoriji. To mogu biti muž i žena, momak i devojka, istopolni partneri, majka i ćerka, dva prijatelja, itd. Prostorija za masažu je posebno pripremljena za dvoje, sa dva kreveta  uz opuštajuću muziku i aromatična ulja. Omogućava zajedničku podelu iskustva i uživanje uz ćaskanje ili u tišini. Idealan poklon za posebne prilike kao rođendan ili godišnjica, pravi izbor da obradujete gosta ili osobu sa kojom želite da provedete zajedničke  posebne trenutke. Takođe je idealan način da se u masažu uvede osoba koja nikada nije bila na masaži pre toga na interesantan način na koji će se sigurno osećati udobnije. Iznenadite dragu osobu i stvorite nove nezaboravne zajedničke trenutke.

Luksuzne masaže

Topla masaža školjkama

 Masaža toplim tigrastim školjkama koje žive u južnom delu Tihog okeana vekovima su tradicionalno filipinsko jelo. Pre nego što postanu sredstvo za masažu, pažljivo se bruse I poliraju.Ova masaža opustiće vas i odvesti u svet toplih mora i egzotičnih predela. Tigraste školjke su bogate mineralima,punjene su  vulkanskim pepelom koji se aktivira lava gelom koji se sastoji od algi, morske trave,prirodnih minerala I slane vode.  U toku masaže one ostavljaju  opuštajući osećaj toplote na koži. Toplim školjkama prelazi se preko tela i stvara se pritisak na bolna područja te opušta mišiće I samim tim se poboljšava cirkulacija tela.Pod dejstvom toplote, školjke koje su građene od kalcijum karbonata ispuštaju jone kalcijuma koji se kroz kožu najbrže apsorbuju u organizam,poboljšavaju njen tonus, takođe se pospešuje cirkulacija, smanjuje bol, otečenost.Ova masaža deluje I na limfu I ima diuretski učinak, pa se tako telo lakše oslobađa od viška tečnosti i toksina.Ugodni mirisi opuštaju psihu i  bude čula.

Masaža Himalajskim solima

 Himalajska so preko 250 miliona godina sazrevala je u praokeanima I pećinama ispod Himalaja,potpuno je nataknuti deo prirode I smatra se najčistijim elementom u svetu.U sebi sadrži 84 prirodnih minerala I elemenata,a jedinstvena molekularna struktura koja sadrži natrijum, kalcijum,magnezijum I gvožđe savršeno odgovara našem telu I vrlo je važna za organizam.Sve što masažom utrljavamo u kožu,koža će I upiti I cirkulacijom uneti u organizam.Masaža toplim,posebno obrađenim grumenima himalajske soli u kombinaciji sa uljima telu omogućava upijanje njenih dragocenih minerala I mikroelemenata što višestruko povoljno deluje na organizam I obnavlja energetsku ravnotežu.Posebna tehnika masaže toplim himalajskim solima obuhvata lice i celo telo s posebnim naglascima na akupresurne tačke.Rezultat ove masaže je potpuna opuštenost I smirenost,mekana,nahranjena koža,stimulisana cirkulacija,smanjenje bola u mišićima,umora I napetosti,energetski obnovljeno telo I psiha.Nežno obrađeni grumenovi soli različitih oblika koji se prilagođavaju različitim delovima tela zagrevaju se u posebno osmišljenoj torbi za zagrevanje.Postižu temperaturu od 55 stepeni koja se u soli zadržava dugo I omogućava potpuni ugođaj I uživanje.

Masaža vulkanskim kamenjem

 Kada poželite masažu koja će relaksirati I najnapetije delove vašeg  tela i uma,odaberite masažu vulkanskim kamenjem.Potpuna relaksiranost postiže se laganim pokretima,mirisom prirodnih ulja i nežnim dodirom toplog kamenja.Pokreti terapeuta prate energetske tokove,a masažom toplim vulkanskim kamenjem postiže se duboka mišićna relaksacija.Toplo kamenje ima moć da pomogne razmenu dobre energije kroz cello telo,a rezultat je osećaj odmornosti kao posle dugog,zdravog sna.Ova masaža se koristi kod onih osoba koje imaju problem sa cirkulacijom,nesanicom,bolovima u ledjima ,olakšava hroničan bol u slučaju fibromialgije,artritisa,sindroma karpalnog tunela I drugih hroničnih stanja.Povećava fleksibilnost u zglobovima,olakšava kretanje I smanjuje bol I grčeve u mišićima.Ova masaža upotpunjena je delovanjem prirodnih ulja koja,ne samo da pomažu kamenju da klizi,već hrane i njeguju kožu.Snaga vulkanskog kamenja sadrži elektromagnetna svojstva koja u dodiru sa telom imaju izuzetno pozitivan i rehabilitujući efekat kako na mesto na koje se postave tako i na organizam u celini. Specijalnim laganim i dubokim ritmičkim pokretima masaže u kombinaciji sa adekvatnim uljima i zagrejanim kamenjem stvara se osećaj harmonije i ravnoteže , smanjenje stresa i opuštanje mišića.

Aromaterapijske masaže

 Masaža svećom je holistička masaža koja ima za cilj da ublaži fizički I psihički zamor. Kada se zapale, Saruna masažne sveće se tope u raskošni masažni vosak koji greje I opušta vaše telo, a miris sveće dodatno opušta vaš um. Sveće za masažu sa visokim sadržajem palminog i kokosovog putera čine kožu elastičnom, sjajnom i mekom,vraćaju mladalački izgled,a dodatak sadržaju u vidu raznih eteričnih ulja učiniće ovu masažu I izvesnom vrstom aromaterapije. Dobar balans dva putera vrlo brzo, duboko prodire do najdubljih slojeva kože i za kratko vreme imate nekoliko puta jaču moć regeneracije, što nije uobičajeno kod klasičnih mleka za telo.Kombinacijom palminog i kokosovog putera povećavamo nekoliko puta napajanje kože omega-3 i omega-6 masnim kiselinama, koje su značajan dodatak anti-age kozmetičkim sredstvima.Tretman svećama vas oslobađa napetosti, a divni mirisi bude vaša čula.Koža posle masaže je nahranjena I svilenkasto meka.

 

 

 

NAJBOLJI BEG JE NA SNEG!!!

GRATIS: bazen * ski oprema za decu * garaža

Župa Wellness & Spa KOPAONIK****  - POLUPANSION, 5 DANA/ 4 NOĆI

PERIOD

SMENA

TIP APARTMANA

DVOKREVETNI

TROKREVETNI

ČETVOROKREVETNI

PETOKREVETNI

13.JAN – 17. JAN

Ned/Čet

229

175

145

135

20.JAN – 24. JAN

27.JAN – 31.JAN

17.FEB – 21. FEB

24.FEB – 28.FEB

03.MAR -07.MAR

CENE SU U € PO OSOBI PO PAKETU

U cenu je uključeno:

- 4 noćenja na bazi polupansiona; 1 ulazak na bazen u toku boravka; Parking mesto u garaži; Wi Fi u celom objektu; Korišćenje ski depoa; Gratis SKI oprema za decu do 12 god;

U cenu nije uključeno:

-Boravišna taksa (obavezno) nije uračunata  u cenu i plaća se u agenciji: Odrasli: 100,00 RSD dnevno; Deca od 7 do 15 god 50 RSD dnevno; Deca 2 do 7 god.: besplatno;

- Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 150 eur

RASPUST JE ZA SKI SPUST!!!

 

ŽUPA WELLNESS & SPA – specijal paketi KOPAONIK

 

PORODIČNI PAKET

PERIOD

TIP APARTMANA

 

10-17.Februar,

7 noći 8 dana

1/2

69

GRATIS SKI PASS za decu do 11,99 god

1/3

64

1/4, 1/5, 1/6, 1/7

59

Deca do 11,99 god

35

Deca do 2,99 god

GRATIS

CENA PO OSOBI I NOĆI U EUR, USLUGA POLUPANSION

RASPUST SPECIJAL

10-14.Februar,

4 noći 5 dana

1/2

259

Deca do 11,99 god 50% popusta

1/3

199

1/4

169

1/5, 1/6, 1/7

159

CENA PAKETA PO OSOBI U EUR, USLUGA POLUPANSION

SRETENJSKI PAKET

14-17.Februar,

3 noći 4 dana

1/2

299

Deca do 11,99 god 50% popusta

1/3

229

1/4

189

1/5, 1/6, 1/7

169

CENA PAKETA PO OSOBI U EUR, USLUGA POLUPANSION

 

 

U cenu je uključeno:

- polupansion (doručak i večera); Wi Fi u celom objektu; Korišćenje ski depoa; Sk pass za decu do 11,99 godina za PORODIČNI PAKET.

U cenu nije uključeno:

-Boravišna taksa (obavezno) nije uračunata  u cenu i plaća se u agenciji: Odrasli: 100,00 RSD dnevno; Deca od 7 do 15 god 50 RSD dnevno; Deca 2 do 7 god.: besplatno;

- Korišćenje garažnog mesta 800 rsd dnevno;

- Korišćenje Spa centra: Cena Spa karte (ulazak na bazen i korišćenje sauna)  iznosi 990 rsd po osobi, deca plaćaju 690 rsd. Porodična karta (2 odraslih i do troje dece) 2990 rsd. Za korišćenje spa zone do 15h odobrava se 10% popusta; Ostale usluge Spa centra se plaćaju po definisanom cenovniku; Usluge Spa & Wellness centra se rezervišu i doplaćuju na licu mesta, prema raspoloživosti; Detaljnije o uslugama Spa & Wellness centra “Saruna” na sajtu www.supernovatravel.rs

 

 

Specijalna ponuda br.2  od 28.01.2019

Supernova Travel agencija organizuje minibus i autobuski prevoz do Kopaonika iz Beograda i Novog Sada. Izaberite prevoz komfornim i sigurnim vozilima. Pogledajte sve informacije o prevozu, kao i termine polazaka.

Autobuski prevoz do Kopaonika - informacije

 • period  odvijanja saobraćaja: 22 dec 2018 – 10 mar 2019
 • dani saobraćanja: subota, nedelja

Prevoz do Kopaonika iz Novog Sada (samo nedeljom)

 

 • mesto polaska: „lokomotiva“ (ispred Železničke stanice Novi Sad)
 • vreme polaska: 06:15 (vreme postavljanja autobusa - 06:00)

 

*U slučaju nedovoljnog broja putnika transfer do Beograda će se obaviti putničkim kombijem/minibusom.

Prevoz do Kopaonika iz Beograda

 

 • mesto polaska: Turistički terminal LASTA - (Autocentar Lasta na autoputu Beograd - NIš  )
 • vreme polaska: 08:00 (vreme postavljanja autobusa - 07:40)

Polazak sa Kopaonika

 

 • mesto polaska: veliki parking ispod Konaka
 • vreme polaska: 14:00 (vreme postavljanja autobusa - 13:30)

 

Minibus prevoz do Kopaonika

 

 • period  odvijanja saobraćaja: 22 dec 2018 – 10 mar 2019
 • dani saobraćanja: subota, nedelja

Prevoz do Kopaonika iz Beograda

 

 • mesto polaska: sa kućne adrese ili hotela
 • vreme polaska: 07:00 - 08:00

Polazak sa Kopaonika

 

 • mesto polaska: od smeštajnog objekta
 • vreme polaska: 13:00 - 14:00

 

Itinerer 1: Beograd – Pojate – Brus – Brzeće (hotel Junior) – hotel Srebrnac – Kopaonik v.v

 

U slučaju nepogodnih vremenskih uslova ( sneg, led i snežni nanosi) prevoz će se obavljati po itinereru br. 2.

 

Itinerer 2 - alternativni: Beograd – Batočina – Biljanovac (Rudnica) – Kopaonik v.v

 

Vozno osoblje u saradnji sa predstavnikom Agencije, a prema informacijama dobijenih o stanju na prilaznom putu prema Kopaoniku, koje dobija od nadležnih u info-centru putara zaduženih za čišćenje i održavanje, donosi odluku o izboru putnog pravca.

 

U slučaju putovanja po itinereru br. 2 agencija ne preuzima obavezu prevoza putnika do/od autobusa od/do hotela Junior i hotela Srebrnac.

NAJBOLJI BEG JE NA SNEG!!!

GRATIS: bazen * ski oprema za decu * garaža

Župa Wellness & Spa KOPAONIK****  - POLUPANSION, 5 DANA/ 4 NOĆI

PERIOD

SMENA

TIP APARTMANA

DVOKREVETNI

TROKREVETNI

ČETVOROKREVETNI

PETOKREVETNI

13.JAN – 17. JAN

Ned/Čet

229

175

145

135

20.JAN – 24. JAN

27.JAN – 31.JAN

17.FEB – 21. FEB

24.FEB – 28.FEB

03.MAR -07.MAR

CENE SU U € PO OSOBI PO PAKETU

U cenu je uključeno:

- 4 noćenja na bazi polupansiona; 1 ulazak na bazen u toku boravka; Parking mesto u garaži; Wi Fi u celom objektu; Korišćenje ski depoa; Gratis SKI oprema za decu do 12 god;

U cenu nije uključeno:

-Boravišna taksa (obavezno) nije uračunata  u cenu i plaća se u agenciji: Odrasli: 100,00 RSD dnevno; Deca od 7 do 15 god 50 RSD dnevno; Deca 2 do 7 god.: besplatno;

- Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 150 eur

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednsoti po srednjem kursu NBS na dan uplate
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA:

- 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE:

40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:
- ČEKOVIMA GRAĐANA - na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2019. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.
- KREDITNIM KARTICAMA (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.
- Putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE - na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.