logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski

Hotel Delphin Deluxe Resort

Kategorija:

Centar: 30 km

Usluga: ultra all inclusive


Upit / Rezervacijahttp://www.delphinhotel.com 
Lokacija:
hotel Delphin Deluxe Resort se nalazi na peščanoj plaži, 32 km od centra grada Alanja, 80 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima 416 soba i četiri panoramska lifta i već godinama uz hotel Botanik važi za jedan od najboljih hotela na tom delu rivijere. Hotel okružuju palme i veliki vrt, a glavni sadržaji se nalaze između hotela i plaže.

Sadržaj hotela:
glavni restoran, šest a la carte restorana (otomanski, riblji, italijanski, kineski, suši i meksički), sedam barova, tri otvorena bazena za odrasle, bazen za decu, dva velika tobogana, spa, tursko kupatilo, sauna, đakuzi, masaža, frizer, igraonica, internet, diskoteka, bioskop, prodavnica, šatl bus za Alanju i Side uz rezervaciju. 

Ponuda za najmlađe: 
tri bazena za decu, luna park, igralište, mini klub (od 4-12 godina), mini disko, dečiji meni, animacija. 

Sportske aktivnosti: 
odbojka, stoni tenis, bilijar, pikado, tenis (uz rezervaciju), aerobik, fitnes, sportovi na vodi. 

Usluge i aktivnosti uz doplatu: 
flaširana pića, sportovi na vodi na motorni pogon, časovi i oprema za tenis, frizer, masaža, spa, đakuzi, telefon, internet, igraonica, servis za pranje rublja, škola ronjenja, prodavnice, sobna usluga od 06:00-24:00 h. 

Ležaljke, suncobrani su besplatni a peškiri za plažu se dobijaju uz depozit.

Ishrana:
ultra all inclusive – „sve uključeno“ prema hotelskim pravilima - doručak, kasni doručak, ručak, snack, večera, dečija večera od 19:00-21:30 h, branč bife nedeljom od 07:00-14:30 h, sveže ceđeni sokovi, milkšejk od 11:00-12:00 h i od 14:00-15:00 h, tantuni od 16:00-17:00 h, vafli od 16:30-17:30 h, sladoled, kolači i peciva u Orient cafe-u, kao i sobna usluga u periodu od 24:00-06:00 h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela).

Sobe:
standardne sobe (renovirane) imaju klima uređaj, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet, mini bar, sef, kupatilo, fen, balkon ili terasu. Porodične sobe se nalaze u anex zgradi koja se nalazi pored glavne.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.