logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5844

Pino Nature Hotel

Pino Nature Hotel

Kategorija:


Upit / Rezervacija


Sarajevski jedinstveni stil života, bosanska originalanost, toplina, susretljivost i mogućnost raznih tipova rekreacije su ono što hotelu PINO daje unikatnost i to sve na nadmorskoj visini od 1070 m.

Iskoristite bezbroj mogućnosti zabave u spektakularnom planinskom ambijentu kako ljeti tako i zimi.

Ne propustite bife doručak u našem restoranu „Prvi Šumar“. Hrskavi domaći hljeb sa kremastim puterom, tradicionalna pršuta, domaći sirevi i svježa jaja za savršen početak dana.


Zaobiđite svakodnevnicu i opustite se u miru i tišini sarajevske prirode. To je savršeni moto za boravak i korištenje našeg Wellness centra.


Odvedite svoju djecu na odmor prepun istraživanja. Mi, u Pino Nature Hotelu, vjerujemo da će se gosti osjećati sretnije nakon boravka, baš kao i djeca.


Sa zadovoljstvom i ponosom Vam nudimo konferencijsku salu i mjesto za sastanke sa kapacitetom do 120 gostiju.

Sobe:

24 sobe i apartmana uključuju 6 elegance soba, 8 premium soba, 6 toranj soba, dvosobni apartman „WOLF“, dvoetažni apartman „RABBIT" i 2 Deluxe sobe

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.