logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.578

Hotel Alia

Hotel Alia

Kategorija:

Plaža: 500m

Centar: 500m

Usluga: noćenje sa doručkom


Upit / Rezervacija


Lokacija: hotel Alia nalazi se u mestu Kamari, na 500 m udaljenosti kako od peščano-šljunkovite plaže, tako i od centra mesta. Aerodrom je udaljen 2,6 km, a glavni grad Fira 9 km.

Sadržaj hotela: restoran, bar, bazen, wi-fi internet.

Ishrana: doručak (pojačan kontinentalni doručak, klasičan način usluživanja).

Boravišna taksa u  Grčkoj: Od 01.01.2018. se vrši naplata boravišne takse u Grčkoj . Ista se plaća direktno recepciji hotela. U trenutku postavljanja programa cena po sobi po danu iznosi : 0.50€ za htl 2*/ 1*, 1,5€ za htl 3*, 3€ za htl 4* I 4€ za htl 5*; 0.25€ za apt 2key/ 1key, 0,5€ za apt 3key, 1€ za apt 4key.

Vaše leto sa Turističkom agencijom Supernova može da počne!  

Sadržaj soba, studija i apartmana: klima uređaj, SAT TV, telefon, frižider, sef, kupatilo, fen, balkon ili terasa, wi-fi internet konekcija. Studio i apartman imaju dodatno kuhinju, a apartman se sastoji iz dve prostorije.


Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.