logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski

Trypiti Bungalows Hotel

Kategorija:

Plaža: 200 m

Usluga: Polupansion


Upit / Rezervacija


www.trypitibungalows.gr

Hotel se nalazi na oko 4 km od centra mesta Limenaria i oko 40 km od glavnog grada Limenasa. Udaljen je oko 200 m od Trypiti plaže. Hotel ima 102 sobe. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kadom ili kadom, balkon ili terasu, klima uređaj, TV, telefon, frižider. Od dodatnog sadržaja gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, bar, bazen, stoni tenis, igralište, parking. Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera su na bazi švedskog stola- samoposluživanje).Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.