logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Prodajni kurs banke Intesa: 119.782
  • Srednji kurs NBS: 117.4333

Continental Hotel


Lokacija:
Hotel Continental se nalazi na samoj peščanoj plaži, u novom delu Hurgade - Memša, u samoj pešačkoj zoni, udaljen od aerodroma i starog centra Hurgade oko 8 km. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, a la carte restoran, bari na plaži, pored bazena i u holu, bazen, spa centar, suvenirnica, mini klub, disko, fitnes centar, tereni za tenis, stoni tenis, bilijar, ronilački centar, besplatan WI-FI internet u lobiju.


Ishrana:
all inclusive – “sve uključeno" -  doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).

All Inclusive koncept 

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo, fen, većina soba ima balkon ili terasu.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.