logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5844

Hotel Muz

Hotel Muz

Kategorija:

Naša kategorija: 3


Upit / Rezervacija


Lokacija:
hotel Muz se nalazi na peščanoj plaži Kleopatra, 2 km do centra grada Alanja, 125 km od aerodroma u Antaliji. Ovaj skromnije opremljen hotel ima dva bloka sa ukupno 85 soba.

Hotelska ponuda: 
restoran, bar pored bazena, bazen, stoni tenis, odbojka na plaži, Wi-Fi internet u lobiju.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
telefon, fax, sef na recepciji, sportovi na vodi, tursko kupatilo, sauna, masaža, usluge lekara, internet, rent-a-car, prodavnice, sva flaširana i uvozna pića, sladoled, turska kafa, sveže ceđeni sokovi, sva hrana i piće posle 22:00 h.

Plaža:
hotel se nalazi na čuvenoj peščanoj plaži Kleopatra. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Peškiri za plažu i bazen nisu dostupni.
Ishrana:
all inclusive - "sve uključeno" prema hotelskim pravilima - doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela), popodnevna kafa i kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 22:00 h. 

http://www.muzhotel.com 

Sobe:
klima uređaj, TV, kupatilo, balkon ili terasa.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.