logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5777

Asteria Club Belek

Asteria Club Belek

Kategorija:

Naša kategorija: 5

Usluga: high class all inclusive


Upit / Rezervacija


Lokacija:
hotelski kompleks Asteria Club Belek se prostire na površini od 125.000 m2, okružen zelenilom, na peščano-šljunkovitoj plaži. Udaljen je 24 km od aerodroma u Antaliji, 10 km od centra letovališta Belek, 33 km od grada Antalija. Hotel ima 600 soba raspoređenih u 20 dvospratnih i trospratnih vila. 

Hotelska ponuda:
glavni restoran, četiri a la carte restorana (gosti imaju uključenu jednu večeru u jednom od a la carte restorana jednom u toku boravka - neophodna rezervacija unapred), nekoliko barova, nekoliko bazena, dva tobogana, animacija, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama, tursko kupatilo, sauna, dnevne i večernje animacije, disko na otvorenom i zatvorenom prostoru.

Ponuda za najmlađe:
mini klub za decu 4-11 god, jedan tobogan, bazen za decu, bazen za bebe, igralište, junior klub za decu 12-16 god, mini disko.

Sportske aktivnosti:
odbojka na plaži, mini fudbal, stoni tenis, fitnes, aerobik, gimnastika.

Plaža:
hotelska peščano-šljunkovita plaža dužine 250 m i širine 50 m, ima i svoj ponton. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu i bazen su besplatni.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
room servis, sva uvozna, flaširana i pića u konzervi, sveže ceđeni sokovi, a la carte restorani ukoliko gosti žele više od jedanput tokom boravka da koriste - neophodna rezervacija unapred, telefon, faks, internet kafe, fotokopir, časovi tenisa, osvetljenje teniskih terena, oprema za tenis, sportovi na vodi, masaža, spa centar, servis za pranje rublja, doktor, šoping centar, internet kafe, fotograf, frizerski salon, rent a car, video igrice, stoni fudbal.

Ishrana: 
high class all inclusive - "sve uključeno" prema hotelskim pravilima - doručak, ručak, večera, popodnevni snek, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića prema hotelskim terminima.
 

http://www.asteriahotels.com 

Sobe:
centralna klima, SAT TV, minibar, sef, kupatilo, fen, balkon ili terasa. Hotel ima 600 soba raspoređenih u 20 dvospratnih i trospratnih vila. Sve sobe imaju pogled vrt i podeljene su u tri kategorije: standardne i porodične sobe.

Standardne sobe su veličine cca 24 mza max. 3 osobe.
Family sobe sa krevetom na sprat su iste kao i standardne sobe veličine cca 24 m2, sa krevetom na sprat za max. 2 odraslih i 2 dece.
Family Suite sobe
su veličine cca 46 m2, sastoje se od dve sobe koje su odvojene vratima, za max. 3 odraslih + 2 dece ili 4 odraslih i 1 dete.
Economy sobe su uglavnom u prizemlju i moguće bez balkona.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.