logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Prodajni kurs banke Intesa: 119.9228
  • Srednji kurs NBS: 117.5714

Hotel Grand Rothana Resort & Spa

Kategorija:

Plaža: na plaži

Centar: 7 km

Usluga: all inclusive


Upit / Rezervacija


Lokacija: 
Odličan hotel, prostire se na 125.000 m2 tropskog raja, sa više od 2000 palmi, fontana i vodenih kaskada. Smešten je na peščanoj plaži dugoj 450 m sa pontonom, u zalivu Sharks Bay. Udaljen  je 7 km od centra Nama Bej i 8 km od aerodroma.


Hotelski sadržaj:
 
Pored glavnog restorana hotel ima i 5 a la carte restorana, 4 bara, prodavnice, salon lepote, menjačnicu, wi fi besplatan u celom resortu, servis za pranje i peglanje.


Sport i zabava: 
Gostima je na raspolaganju veličanstven spoljašnji bazen u stilu lagune veličine tri olimpijska bazena, đakuzi (samo za odrasle), bazen za decu, moderno opremljen spa i fitnes centar, teniski tereni, tereni za odbojku, fudbal, košarku, squash, stoni tenis, bilijar, razni sportovi na vodi i ronilački klub. Najmlađi imaju svoj bazen, klub, igralište i animaciju. 
Preporučuje se nošenje patika za kupanje jer je priobalje pokriveno koralima. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.

 

All Inclusive Concept  

Sobe:
 Hotel ima 526 prostranih soba, sve imaju kupatilo (tuš/wc), fen, LCD TV, telefon, aparat za kafu i čaj, klima uređaj, wi-fi, sef, mini bar, balkon ili terasu.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.