logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5844

Rixos World The Land of Legends

Rixos World The Land of Legends

Kategorija:

Naša kategorija: 5

Usluga: All exlusive


Upit / Rezervacija


    Lokacija:
    Hotel Rixos World The Land of Legends je smešten u mestu Kadrije, na površini od 17.000 m2 i hotel nema svoju plažu. Od aerodroma u Antaliji hotel je udaljen 27 km, a od grada Beleka 2 km. Od obale mora je udaljen oko 1,5 km.

    Hotelska ponuda:
    Recepcija, glavni restoran Eternia, 3 a la carte restorana (brazilska i italijanska kuhinje), 5 barova, poslastičarnica, fitness centar, SPA i wellness centar, masaže, salon lepote, frizerski salon, tursko kupatilo, poluolimpijski unutrašnji bazen, dečiji bazen, prodavnice, tržni centar, butici, WiFi na celoj teritoriji, više od 70 tobogana, lazy river, bazen sa talasima, bazen za surfovanje, aqua park, tropsko ostrvo sa peščanom plažom i palmama, 5D bioskop, roller coaster na bazenu (Typhoon Coaster), Marine Zone akvarijum na otvorenom sa delfinima, ajkulama, pingvinima, plivanje sa delfinima i ronjenje u akvarijumu, delfinarijum, delfin stadion kapaciteta do 1800 mesta, aqua diskoteka, podvodni safari, animacije, dadilja, Kingdom dečiji klub namenjen deci svih uzrasta, stoni tenis, pinball, šah, igraonica, usluge hemijskog čišćenja, doktora, fotografska radnja.
    Gosti koji borave u hotelu plaćaju ulaz u aqua park.


    Usluga:
    All exlusive

    Smeštaj:
    U zgradi sa sedam spratova raspolaže sa deluxe sobama, deluxe connected sobama, junior suite, family suite, grand suite, terrace suite i kingdom suite. Svaka soba ima HD LCD TV, Play Station, mini bar (plaća se), klima uređaj, aparat za čaj i kafu, fen za sušenje kose, besplatan WiFi, 3D naočare.

Deluxe sobe zauzimaju površinu od 38-43 m2 i ima balkon i 3D TV.

Deluxe connected sobe zauzimaju površinu od 76-85 m2, sastoje se iz 2 spavaće sobe i imaju balkon ili terasu.

Junior suite zauzima površinu od 79 m2, sastoji se iz dnevne i spavaće sobe i 2 kupatila i poseduje i aparat za espresso kafu i bežični telefon.

Family suite zauzima površinu od 83 m2, sastoji se iz spavaće i dnevne sobe, ima balkon i 2 kupatila.

Grand suite zauzima površinu od 108 m2, sastoji se iz dnevne i spavaće sobe, 2 kupatila i ima terasu od 30 m2.

Terrace suite zauzima površinu od 130 m2, sastoji se iz dnevne i spavaće sobe, 2 kupatila i ima terasu od 30 m2 i svaki suite ima batler servis.

Kingdom suite zauzima površinu od 283 m2, sastoji se iz 2 spavaće sobe, jedne dnevne sobe sa jacuzzi-jem, 3 kupatila, čajne kuhinje, trpezarije i garderobera.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.