logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski

Hotel Park Beach

Kategorija:

Plaža: na plaži

Centar: 4 km

Usluga: polupansion


Upit / Rezervacija


Lokacijanalazi se na glavnoj gradskoj peščanoj plaži okružen zelenilom borova. Od centra Limasola je udaljen oko 4km, od aerodroma Larnake oko 70km. Ispred hotela je autobuska stanica. Hotel ima 111 soba.


Hotelska ponuda:  recepcija, restoran, a la carte restoran, bazen, bar pored bazena, wifi  internet, ležaljke i suncobrani pored bazena, fitnes centar, bilijar, sauna, parking.Sadržaj soba:  kupatilo, fen, klima uređaj, frižider (uz doplatu), SAT TV, sef (uz doplatu), telefon, balkon ili terasa. Hotel ima 2 zgrade. Sobe sa pogledom na more su renovirane i u prvoj zgradi do mora,  sobe u drugom redu gledaju na ulicu ili baštu i nisu renovirane.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.