logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.59

Hotel Santa Maria

Kategorija:

Plaža: 500m

Centar: u centru

Usluga: polupansion


Upit / Rezervacija


Lokacija: nalazi se na u Bugibi 500m od morske obale - pontonske kamene plaže i promenade. Hotel je skromniji i nalazi se u mirnijem delu mesta. Sa ostalim mesta na ostrvu je povezan gradskim prevozom. Najbliža peščana plaža je Meliha udaljena oko 11km. Napomena: obavezan depozit se ostavlja na recepciji hotela prilikom ulaska u hotel u iznosu od 50 evra.

Sadržaj hotela: ima recepciju, restoran, recepciju, gratis  WiFi, servis za pranje veša, bazen, parking.  Klima se doplaćuje na licu mesta na zahtev putnika. 


Ishrana:
doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela)

Sadržaj soba: kupatilo, balkon,TV , klimu (uz doplatu), wifi, sef na zahtev

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.