logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5777

Hotel XeniosTheoxenia

Hotel XeniosTheoxenia

Kategorija:

Plaža: 150 m

Centar: 3 km

Usluga: Polupansion


Upit / Rezervacija


http://theoxenia-beach-hotel.com/

Lokacija: Kombinacija plavetnila mora i zelenila koje okruzuje cine ovaj hotel idealno mesto za vas odmor.Takodje se nalazi u jednom od najlepsih mesta kulturnog centra iz pravoslavlja, svakako ne zaboravljamo monasku arhitektura, kojom je i sagradjen hotel Ksenija .Kompleks Ksenija se nalazi na 3 km od Uranopolisa, na Halkidiki poluostrvu u blizini Svete Gore ispred plavog Egejskog mora. Od aerodroma 130km u Solunu. Plaza je udaljena svega 150m. Izuzetne lepote ovog mesta, vladaju mudrostima vekova. Zaista malo gde mozete videti takvu kombinaciju boja. More izgleda beskrajno. U tisini i spokoju hotela, svakako mozete imati ugodan i zadovoljan odmor, preporucuje se za porodicu sa decom. 

Sadrzaj hotela: Restoran, cetri bazena, djakuzi, hidromasazni bazen, internet, recepcija 24 casa, usluge pranje vesa, prodavnice, Tv sala, mini-marker, sef, sala za konferenciju, hotel mini bus, transfer za goste, igraliste za decu, kosarkaski tereni, odbojka na pesku, fudbal, tenis, sportovi na vodi, tradicionalna konoba, bar pored plaze.

Sadrzaj smestaja:  Sastoji se od dve velike zgrade sa dvokrevetnim sobama i mezonetama u potkrovlju.Sve sobe su opremljene klima uređajem, radio, telefon, mini-frižider SAT-tv, frizider, terasa.

Ishrana:Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera na bazi švedskog stola), postoji mogućnost doplate za all inclusive. Dress code je obavezan i podrazumeva formalniju odeću i duge pantalone.

Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  NBS;  Cena  je  garantovana  samo  za  uplatu  kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

  AVANSNO:
  - Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

  NA RATE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
  - Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

  PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.