logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5777

Aggionisi Resort

Aggionisi Resort

Kategorija:

Plaža: 300 m

Centar: 1.5 km

Usluga: Polupansion


Upit / Rezervacija


    Lokacija:
    hotel Agionissi Resort se nalazi 300 m od peščano-šljunkovite plaže, na ostrvu Amuliani, na 1.5 km od samog mesta Amuliani. Na ostrvo se prelazi 10 minutnom vožnjom brodićem od luke Tripiti na Atosu do luke Amuliani (na svakih sat vremena). Hotel se sastoji od 8 bungalova sa smeštajnim jedinicama, raspolaže sa 69 soba.

    Hotelska ponuda:
    recepcija, restoran, a la carte restoran, bazen na otvorenom, bar, bar na bazenu i plaži, mini market sa suvenirnicom, dečije igralište, bežični internet, spa centar, masaža, đakuzi, salon lepote, teniski i fudbalski teren, stoni tenis, sef, parking.

    Ishrana:
    polupansion – doručak (samoposluživanje, izbor više jela) i večera (meni klasičan - dva ili tri jela po izboru), postoji mogućnost doplate ručka (meni klasičan - dva ili tri jela po izboru) služi se u tavern ili u baru na plaži.    http://www.papcorp.com 

    Sobe:
    klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo, balkon/terasa.

- Jednokrevetna soba sa pogledom na more
- Standardna soba - pogled more
- Porodična soba - pogled bašta

Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  NBS;  Cena  je  garantovana  samo  za  uplatu  kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

  AVANSNO:
  - Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

  NA RATE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
  - Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

  PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.