logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5777

Hotel Alexandros Palace

Hotel Alexandros Palace

Kategorija:

Plaža: 200 m

Centar: 8 km

Usluga: Polupansion


Upit / Rezervacija


www.alexandroshotel-halkidiki.com

Lokacija: Hotel Alexandros Palace je jedan od najbojih hotela u prelepom mestu Tripiti, blizu Svete Gore, izgradjen je na bujnoj zelenoj padini, uz zlatnu plazu i sjajne plave vode. Nalazi se u jednom od najbogoslovljenih oblati u Grckoj, u zagrljaju ciste grcke prirode i njene netaknute, sirove lepote. Hotel je idealan za porodicu sa decom, parove, verski turizam, ljubitelje prirode.. Hotel Alexandros Palace se odlikuje kako tradicionalne tako i moderne stilske  arghitekture.Hotel se nalazi na poluostrvu Athos, oko 8 km od mesta Ouranoupolis i oko 200 m od plaže sa kojom je povezen podzemnim prolazom ispod ulice. Kompleks se prostire se na površini od 60.000 m2, predstavlja čitavo malo selo.

Sadrzaj hotela: Od dodatnog sadržaja gostima su na raspolaganju recepcija, lobby, restoran, teverna, 5 barova, bašta, bazen, bazen za decu, igralište za decu, mini club, SPA centar, internet kutak, teretana, stoni tenis, bilijar, teren za tenis, mini market, animacija, sportovi na vodi, parking, lekar na poziv, menjacnica.  

Ishrana:Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera na bazi švedskog stola). Dress code je obavezan i podrazumeva formalniju odeću i duge pantalone.
 


Sadrzaj smestaja:Sve 243 sobe su opremljene sa kupatilom, balkonom, klimom, telefon, mini bar SAT TV, fen u kupatilu, sef (uz doplatu), bežični internet.


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  NBS;  Cena  je  garantovana  samo  za  uplatu  kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

  AVANSNO:
  - Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

  NA RATE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
  - Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

  PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.