logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5777

Hotel Eagles Palace & Spa

Hotel Eagles Palace & Spa

Kategorija:

Plaža: 10 m

Centar: 3 km

Usluga: Noćenje sa doručkom


Upit / Rezervacija


    Lokacija:
    hotel Eagles Palace se nalazi na peščanoj plaži, 4 km od grada Uranopolisa, na severozapadnom delu poluostrva Atos, 120 km od Soluna. Hotel raspolaže sa 164 soba, apartmana i bungalova.

    Hotelska ponuda:
    recepcija, glavni restoran, restoran u vrtu, tavrena pored bazena, nekoliko bazena različite veličine i za različite uzraste, ležaljke i suncobrani oko bazena i na plaži, bar pored bazena, room servis, prodavnica suvenira i novina, iznajmljivanje automobila, menjačnica, klub i igralište za decu, bilijar, soba za video igre, TV sala, bežični internet, teniski teren, fitnes, teretana, spa centar, hamam, đakuzi, sauna, masaža tela i lica, salon lepote, stoni tenis, odbojka na plaži, parking.

    Ishrana:
    doručak – samoposluživanje (izbor više jela) ili polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).


    http://www.eaglespalace.gr   

 

    Sobe:
    klima uređaj, TV, telefon, bežični internet, sef, mini frižider, kupatilo, bademantile, papuče, fen, balkon/terasa.

Standardne sobe sa pogledom na vrt ili na more (površina oko 30m2) imaju kupatilo sa kadom ili tuš kadom, fen za kosu, balkon ili terasu, klima uređaj, telefon, TV, mini bar.

Junior suites je kombinovana dnevno-spavaća soba, sa pogledom na more ili direktnim pogledom na more (površina oko 40 m2) imaju kupatilo sa kadom ili tuš kadom, fen za kosu, balkon ili terasu, klima uređaj, telefon, TV, mini bar, dodatno opremljena sa aparatom za kafu/čaj.

Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  NBS;  Cena  je  garantovana  samo  za  uplatu  kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

  AVANSNO:
  - Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

  NA RATE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
  - Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

  PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.