logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5777

Elena Hotel

Elena Hotel

Kategorija:

Plaža: 350 m

Centar: 300 m


Upit / Rezervacija


http://www.elena-hotel.eu/indexen.html

Lokacija: Elena Hotel je smešten na samom ulazu u grad Parga.  Plaža je udaljena od hotela 350m, centar grada je udaljen 300m.

Poseduje veliki bazen i bar kraj bazena. U ponudi ima smeštajne jedinice za samostalan boravak sa balkonom i pogledom na bazen ili na planine.


Besplatan bežični internet možete koristiti u zajedničkim prostorijama.

Svi klimatizovani studiji i apartmani u hotelu Elena imaju elegantno uređen enterijer, kao i čajnu kuhinju sa frižiderom i aparatom za kafu. Prostor za sedenje i TV takođe su dostupni.

Postoji mogućnost dodavanja krevetca.

Besplatne ležaljke i suncobrani nalaze se na terasi za sunčanje oko bazena. Mlađi gosti se mogu zabavljati u dečjem bazenu. 

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.