logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5777

Lichnos Bay Village

Lichnos Bay Village

Kategorija:

Plaža: 40 m


Upit / Rezervacija


http://www.enjoy-lichnos.net/

Lokacija: Nalazi se na 40m od plaže, 4 minuta hoda. Kompleks se prostire na površini od 2 hektara, okružen drvećem maslina, naspram peščane plaže (Lichnos) u blizini hotela Lichnos Beach. Od grada Parga je udaljen oko 3 km


Bežični internet (Wi-Fi) je dostupan u celom hotelu - Besplatno.

Prostrane sobe i studiji u hotelu Lichnos sadrže TV sa satelitskim kanalima i frižider. Većina smeštajnih jedinica ima dobro opremljenu kuhinju sa trpezarijom. Iz svih soba i studija pruža se lep pogled na zaliv Parga ili na hotelski vrt.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.