logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5777

Lichnos Beach Hotel

Lichnos Beach Hotel

Kategorija:

Plaža: 10 m

Centar: 3 km

Usluga: noćenje sa doručkom


Upit / Rezervacija


Hotel se nalazi se 3 km od Parge iznad peščane plaže, okružen bujnom mediteranskom vegetacijom. Hotel bogatog sadržaja sastoji se iz glavne zgrade i nekoliko kompletno renoviranih pripadajućih objekata smeštenih u vrtu oko bazena.

Hotel raspolaže sa nekoliko restorana koji će vam svojom bogatom ponudom upotpuniti doživljaj tokom odmora. Prelep otvoreni bazen (suncobrani i ležaljke pored bazena su besplatni za goste hotela, ali na plaži se plaćaju), restoran, sef (uz doplatu), dečiji krevetac, bar, snack bar, TV sala, sala za bilijar, recepcija. Izuzetno lepa peščana plaža sa sportovima na vodi.


 

Smeštaj: klima uređaj, kupatilo sa tuš kadom, SAT TV, telefon, balkon. Postoji mogućnost rezervacije porodičnih apartmana sa dve prostorije. Neki od kompletno renoviranih apartmana su luksuzno opremljeni i poseduju terasu sa jakuzzijem.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.