logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5762

Porto Carras Grand Resort

Kategorija:

Plaža: 10m

Usluga: Polupansion, pun pansion ili All inclusive


Upit / Rezervacija


http://www.portocarras.com/

Lokacija:  Porto Carras Grand Resort je jedan od najvecih i najpoznatijih letovalista u Grckoj. Nalazi se na poluostrvu Sitonija, 120km od Soluna. Kompleks se sastoji od Hotela Meliot i Village Inn hotela, Udaljen je 110km od aerodroma u Solunu i 120 km od centra Soluna, drugog po velicini grada u Grckoj. Ovaj luksuzni kopleks je samo desetak minuta voznje od grada Neos Marmaras, do koga se moze doci camcem (na raspolaganju gostima hotela). Prostire se na 1.763 hektara carobnih zelenih predela, pescana plaza je 9km duga isprekidana sa netaknutim uvalama. Najkompletniji i jedinstven centar u Grckoj, osam puta nagradjen od Conde Nast Traveller, Porto Carras Grand Resort j je hotel sa pet zvezdica . Kompleks ima najvecu privatnu marinu u jugoistocnoj Evropi, kao i dobro poznati Spa terapijski centar Thalasso.

Sadrzaj hotela: Okruzen je velikim brojem maslinjaka, kao i vinogradom koji pokriva 47.5 hektara zemlje. Restorane i barove na otvorenom i zatvorenom prostoru, kopletan bioskopski dozivljaj. Otvoreni bazen, poslasticarnicu, prodavnice, TV sala, butici, klubovi, barovi na plazi, animacioni program, igraonica, trzni centar, otvoreni bioskop, mini-market, sala za konferenciju kapaciteta 450 mesta, skola tenisa, 9 teniskih terena, marina, sportovi na vodi, golf teren sa 18 rupa, fudbalski i kosarkaski tereni , stoni tenis, profesionalni ronilacki klub, teretana..

Porto Carras Grand Resort je sinonim za luksuz . Njegova arhitektura podseca na brod  i u okviru svog kompleksa ima restorane mediteranske i internacionalne kuhinje, oblasti za zabavu i opustanje, prelepe laze i bazene u obliku lagune.


Sadrzaj soba: Hotel ima 480 soba. Sve sobe su opremljene klima uredjajem, SAT TV, radio, mini bar, prikljucak za internet, fen, sef, kupatilo, terasa.

Ishrana: Hotel nudi polupansion, pun pansion ili All inclusive (na bazi svedskog stola)

Vase leto sa Supernovom moze da pocne!

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.